Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności
» Notice description
Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności z zachowaniem przepisów ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (j.t. Dz. U. 2017r, poz. 149 z późn. zm.) i rozporządzeń wykonawczych. Wykonawca jest zobowiązany stosować się do zasad systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli HACCP. Szacunkowa ilość posiłków ( śniadania, obiady i kolacje ) dziennie: Oraz dodatkowo: diety o zmienionej konsystencji – 17 II śniadania - 20 podwieczorki - 32 kolacje nocne – 7 zupy obiadowe dodatkowe wg. obowiązującego jadłospisu dekadowego – 3 zupy mleczne dodatkowo wg obowiązującego jadłospisu dekadowego - 3 Szacunkowa ilość posiłków może ulec zmianie maksymalnie o 20% do wskazanego zakresu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest jednoczęściowy
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
04.07.2018 | 09:00
» Location
ul. Nowodworskiego 14-18
Tuchola 89-500
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska
» Category assortment
- Catering services
» Buyer data
Szpital Tucholski Spółka z o.o.
ul. Nowodworskiego 14-18
Tuchola 89-500
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.