Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
» Notice description
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych wraz z pełną obsługą kelnerską dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu zgodnie z indywidualnymi częściowymi zamówieniami.
2. Miejscem docelowym świadczenia usług jest teren miasta Zabrze, w szczególności następujące lokalizacje:
1) Kopalnia Guido znajdująca się w Zabrzu przy ul. 3 maja 93 Strefa K8 zlokalizowana 320 metrów pod powierzchnią ziemi w skład której wchodzą następujące powierzchnie (komory): Komora Badawcza nr 8, Komora Kompresorów, Hala Pomp, Warsztat Mechaniczny oraz przekop główny
2) Budynek Obsługi Ruchu Turystycznego (sala konferencyjna) przy ul. 3 Maja 93
3) Hostel Guido (sale konferencyjne i sala restauracyjna) przy ul. 3 Maja 93a
4) Sztolnia Królowa Luiza - Sala Sprężarek i Rozdzielni 6KW mieszczące się przy ul. Wolności 410
5) Sztolnia Królowa Luiza – Park 12C położony przy ul. Sienkiewicza 43
6) Sztolnia Królowa Luiza – podziemna Karczma Guibald przy ul. Sienkiewicza 43
7) Sztolnia Królowa Luiza – budynek udostępniony dla ruchu turystycznego przy ul. Karola Miarki 8
8) Budynek Dyrekcji MGW przy ul. Jodłowa 59
3. Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy, w ramach organizowanych przez Zamawiającego wydarzeń, oraz w ramach prowadzenia przez Zamawiającego Zakładu Małej Gastronomii - Hala Pomp 320 m pod ziemią.
4. Sposób składania zamówień. Zamawiający zastrzega, iż z uwagi na odmienne menu dotyczące poszczególnych zamówień jednostkowych, najpóźniej 1 dzień przed terminem planowanej imprezy drogą mailową, telefonicznie lub faxem dokona szczegółowego zamówienia tzn. określi godzinę spotkania, miejsce, liczbę uczestników, zakres usługi cateringowej. Zamawiający nie wyraża zgody na dokonywanie zmian w posiłkach wchodzących w skład danej usługi.
5. Sposób rozliczania zamówień jednostkowych. Wysokość wynagrodzenia Wykonawcy za wykonanie zamówienia jednostkowego będzie rozliczana na podstawie ilości osób dla których należy przygotować usługę cateringową x łączna cena jednostkowa w przeliczeniu na jedną osobę wybranego przez Zamawiającego menu, określona w ofercie Wykonawcy złożonej w postępowaniu o udzielenie zamówienia powiększona o należny podatek VAT. Podstawą do wystawienia przez Wykonawcę faktury za prawidłowe wykonanie zamówienia jednostkowego stanowić będzie, przygotowany przez Wykonawcę, protokół odbioru zamówienia potwierdzony przez przedstawiciela Zamawiającego i przedstawiciela Wykonawcy.
6. Szczegółowy opis asortymentów dań objętych usługą zawiera Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowiący Załącznik Nr 1 do SIWZ.
7. Ceny jednostkowe zaoferowane w Formularzach cenowych muszą zawierać wszystkie koszty poniesione przez Wykonawcę w związku z terminową i prawidłową realizacją przedmiotu zamówienia przez Wykonawcę.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
20.02.2018 | 10:00
» Location
ul. Jodłowa 59
Zabrze 41-800
Województwo: śląskie
Polska
» Category assortment
- Catering services
» Buyer data
Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
ul. Jodłowa 59
Zabrze 41-800
Województwo: śląskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.