Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2025 – postępowanie nr 2
» Notice description
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pn.: „Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2025 - postępowanie nr 2”.
2. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania przedmiotu zamówienia do Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej, 33-314 Łososina Dolna 82.
3. Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - część od 1 do 4.
4. Przedmiot zamówienia został podzielony na 4 części:
• Część I - Dostawa artykułów spożywczych (załącznik nr 1a).
• Część II - Dostawa jaj (załącznik nr 1b).
• Część III – Dostawa nabiału (załącznik nr 1c).
• Część IV - Dostawa pieczywa (załącznik nr 1d).
Opis poszczególnych asortymentów: wszystkie produkty najwyższej jakości.
Część I – Dostawa artykułów spożywczych:
• każdy oferowany artykuł powinien być oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwa środka spożywczego, nazwa producenta, wykaz składników występujących w środku spożywczym, termin przydatności do spożycia,
• produktów z długoterminowym okresem przydatności do spożycia muszą posiadać co najmniej 3 miesięczną datę przydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do Zamawiającego,
• makarony po ugotowaniu nie skleją się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor,
• przyprawy – zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek,
• produkty sypkie, takie jak ryż, kasze mają być najwyższej jakości, po ugotowaniu nie sklejać się.
Część II – Dostawa jaj:
• jaja świeże, czyste, które nie mają uszkodzonej skorupki,
• jaja konsumpcyjne muszą być oznakowane weterynaryjnym numerem zakładu produkcyjnego. Jaja w dniu dostawy do Zamawiającego nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania,
Część III – Dostawa nabiału:
• produkty mleczarskie cechować ma świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty, śmietana, masło, mleko,
• termin przydatności produktów do spożycia ma być nie krótszy niż 14 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.
Część IV – Dostawa pieczywa:
• dostarczane pieczywo nie może być mrożone ani rozmrażane,
• pieczywo nie może być wypiekane z ciasta mrożonego,
• pieczywo świeże wyprodukowane nie wcześniej niż 8 godzin od planowanej dostawy do Zamawiającego, niegumiaste, miękkie, chrupiące, wyprodukowane z najwyższej jakości składników, bez śladów wody i wilgoci.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
17.01.2025 | 09:00
» Location
33-314 Łososina Dolna
» Category assortment
- Forestry products
- Hunting products
- Fish and other fishing products
- Forestry, hunting and fishing equipment
- Fishing-related services
- Forestry-related services
- Hunting-related services
- Crops
- Plants
- Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
- Agricultural, horticultural and livestock breeding services
- Livestock
- Alcohol and tobacco products
- Ready meals and special nutritional products
- Mushrooms
- Coffee, tea, infusions
- Meat, poultry, fish and seafood
- Dairy products
- Beverages
- Bread
- Starch products
- Animal feed
- Processed fruit and vegetable products
- Fat dairy products
- Seasoning and dressing
- Sweets and snacks
» Buyer data
Gmina Łososina Dolna
Łososina Dolna 300
33-314 Łososina Dolna
telefon: null
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Forestry, hunting and fishing category published on OnePlace in last 10 days.