Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2025 – postępowanie nr 2

» Notice description

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pn.: „Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej w roku 2025 - postępowanie nr 2”.
2. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania przedmiotu zamówienia do Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Łososinie Dolnej, 33-314 Łososina Dolna 82.
3. Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - część od 1 do 4.
4. Przedmiot zamówienia został podzielony na 4 części:

• Część I - Dostawa artykułów spożywczych (załącznik nr 1a).
• Część II - Dostawa jaj (załącznik nr 1b).
• Część III – Dostawa nabiału (załącznik nr 1c).
• Część IV - Dostawa pieczywa (załącznik nr 1d).

Opis poszczególnych asortymentów: wszystkie produkty najwyższej jakości.
Część I – Dostawa artykułów spożywczych:
• każdy oferowany artykuł powinien być oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: nazwa środka spożywczego, nazwa producenta, wykaz składników występujących w środku spożywczym, termin przydatności do spożycia,
• produktów z długoterminowym okresem przydatności do spożycia muszą posiadać co najmniej 3 miesięczną datę przydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do Zamawiającego,
• makarony po ugotowaniu nie skleją się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor,
• przyprawy – zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek,
• produkty sypkie, takie jak ryż, kasze mają być najwyższej jakości, po ugotowaniu nie sklejać się.
Część II – Dostawa jaj:
• jaja świeże, czyste, które nie mają uszkodzonej skorupki,
• jaja konsumpcyjne muszą być oznakowane weterynaryjnym numerem zakładu produkcyjnego. Jaja w dniu dostawy do Zamawiającego nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania,
Część III – Dostawa nabiału:
• produkty mleczarskie cechować ma świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty, śmietana, masło, mleko,
• termin przydatności produktów do spożycia ma być nie krótszy niż 14 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.
Część IV – Dostawa pieczywa:
• dostarczane pieczywo nie może być mrożone ani rozmrażane,
• pieczywo nie może być wypiekane z ciasta mrożonego,
• pieczywo świeże wyprodukowane nie wcześniej niż 8 godzin od planowanej dostawy do Zamawiającego, niegumiaste, miękkie, chrupiące, wyprodukowane z najwyższej jakości składników, bez śladów wody i wilgoci.

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

17.01.2025 | 09:00


» Location

33-314 Łososina Dolna


» Category assortment

  • Forestry products
  • Hunting products
  • Fish and other fishing products
  • Forestry, hunting and fishing equipment
  • Fishing-related services
  • Forestry-related services
  • Hunting-related services
  • Crops
  • Plants
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding services
  • Livestock
  • Alcohol and tobacco products
  • Ready meals and special nutritional products
  • Mushrooms
  • Coffee, tea, infusions
  • Meat, poultry, fish and seafood
  • Dairy products
  • Beverages
  • Bread
  • Starch products
  • Animal feed
  • Processed fruit and vegetable products
  • Fat dairy products
  • Seasoning and dressing
  • Sweets and snacks

» Buyer data

Gmina Łososina Dolna
Łososina Dolna 300
33-314 Łososina Dolna
telefon: null


» Contact details

Available after sign in

Sign in