„Dobry posiłek w szpitalach na okres do 31.12.2024”
» Notice description
Dostarczenie gotowych posiłków obejmujących drugie śniadanie i podwieczorek zgodnie z poniższym zestawieniem dań w ujęciu 3 dekadowym -powtarzalnym ( średnia ilość posiłków na dzień: 144)
lp. I dekada Określenie posiłku
1 II śniadanie budyń z owocami z granolą
Podwieczorek hamburger razowy z pieczoną karkówką, warzywami i sosem
2 II śniadanie leniwe kopytka z masłem i kruszonym twarogiem
Podwieczorek hot-dog z pieczoną kiełbasą, warzywami, sosem i prażoną cebulką
3 II śniadanie owsianka z owocami
Podwieczorek kanapka z pastą rybną, piklami i sałatą
4 II śniadanie papryka faszerowana mięsem drobiowym, ryżem i warzywami zapiekana z serem, pieczywo
Podwieczorek kisiel z owocami
5 II śniadanie bułki na parze z sosem truskawkowym
Podwieczorek tortilla z szynką, serem i warzywami
6 II śniadanie babka z kaszy gryczanej z twarożkiem i warzywami
Podwieczorek koktajl warzywno-owocowy
7 II śniadanie chia na mleku kokosowym z brzoskwinią
Podwieczorek pizza domowa na grubym cieście
8 II śniadanie galaretka z truskawkami i bitą śmietaną
Podwieczorek sałatka ryżowa z jajkiem, piklami i tuńczykiem
9 II śniadanie ciasto marchewkowe
Podwieczorek pajda chleba wiejskiego z pastą z fasoli i ogórkiem kiszonym
10 XII śniadanie orientalny ryż smażony z warzywami i kurczakiem
Podwieczorek ciasto kruche ze śliwkami i bezą
lp. II dekada Określenie posiłku
1 II śniadanie kopytka gnocchi z pesto, szpinakiem i gorgonzolą
Podwieczorek kanapka z chleba tostowego z jajkiem sadzonym i bekonem
2 II śniadanie jogurt z granolą, ananasem, mango i kiwi
Podwieczorek sałatka z pieczonym kurczakiem, warzywami i fetą, bagietka czosnkowa
3 II śniadanie sałatka brokułowa z pomidorem, sos jogurtowy ze szczypiorkiem i czosnkiem
Podwieczorek bułka z szynką, serem i warzywami
4 II śniadanie dal z soczewicy, chlebek naan
Podwieczorek niemiecka kanapka z mortadelą, serem, ogórkiem kiszonym i musztardą
5 II śniadanie naleśnik zapiekany po meksykańsku
Podwieczorek budyń czekoladowy
6 II śniadanie galaretka drobiowo-warzywna
Podwieczorek pudding czekoladowy
7 II śniadanie sałatka tabule
Podwieczorek pita z pastą mięsną, sałatą i piklami
8 II śniadanie tortellini z pieczarkami, szpinakiem i szynką
Podwieczorek ciasto czekoladowe
9 II śniadanie tagiatelle z sosem truskawkowym
Podwieczorek ryba po grecku z warzywami, pieczywo
10 II śniadanie makaron zapiekany z kurczakiem, szpinakiem i cukinią
Podwieczorek koktajl kakaowo-bananowy
lp. III dekada Określenie posiłku
1 II śniadanie ryż z jabłkami
Podwieczorek tortilla z kurczakiem i warzywami
2 II śniadanie mleczny koktajl truskawkowy
Podwieczorek sałatka makr piklami i wędzonym kurczakiem, bułka
3 II śniadanie ciasto bananowe
Podwieczorek kanapka wiejskiego chleba z jajkiem, tuńczykiem i warzywami
4 II śniadanie zapiekanka xxl z wędliną, serem i warzywami
Podwieczorek koktajl witaminowy, zielony
5 II śniadanie tortilla ziemniaczana z warzywami
Podwieczorek chałka drożdżówka z serkiem waniliowym z brzoskwinią
6 II śniadanie placki "rosti", jogurt z ogórkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem
Podwieczorek ciasto jogurtowo-truskawkowe
7 II śniadanie kasza manna z owocami
Podwieczorek bułka razowa z szarpaną wieprzowiną z warzywami
8 II śniadanie makaron w sosie serowym
Podwieczorek deser jogurtowy z bananami, toffi i granolą
9 II śniadanie szakszuka z jajkiem, pieczywo
Podwieczorek drożdżówka z serem i śliwką
10 II śniadanie burrito z warzywami i mięsem, krążki cebulowe
Podwieczorek jabłecznik
Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć posiłki 7 dni w tygodniu, w godzinach 9.30-10.15, w pojemnikach zbiorczych, które pozostawi do dyspozycji Zamawiającego do dnia następnego, chyba że konsystencja posiłków wymagać będzie osobnego opakowania. Wykonawca zobowiązuje się , składając ofertę, do podania informacji zawartych w załączniku numer 5 tj. skład, wartość energetyczna (kaloryczność), ilość białka, węglowodanów, (w tym cukrów), tłuszczu, w
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
16.01.2025 | 10:30
» Location
66-200 Świebodzin
» Category assortment
- Catering services
- Food services
- Ready meals and special nutritional products
» Buyer data
Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ Nowy Dworek
Nowy Dworek 46
66-200 Świebodzin
telefon: null
email: r.kalota@nowydworek.com
nip: 9271028363
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.