Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
» Notice description
1. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie sukcesywnych usług cateringowych dla uczestników studiów podyplomowych organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach położonych w Katowicach przy ul. Bogucickiej 3, 3a, 5 oraz przy ul. Adamskiego 7.
2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania posiłków i napojów oraz ich dowóz/dostarczenie i podanie w terminach i ilościach każdorazowo wskazanych przez zamawiającego w zleceniu, z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów w czasie wydarzeń organizowanych przez zamawiającego.
3. Świadczenie usług cateringowych w ramach organizowanych przez zamawiającego wydarzeń będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.
4. Każde zlecenie będzie obejmować usługi cateringowe dla minimum 20 osób, co będzie każdorazowo określał zamawiający.
5. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody.
6. W sytuacji zgłoszenia zapotrzebowania przez zamawiającego, wykonawca zapewnia stoły bufetowe pokryte czarnym materiałem typu stretch (nakładki elastyczne), stoliki koktajlowe w czarnych pokrowcach typu klepsydra (każdy stolik koktajlowy na nie więcej niż 6 osób).
7. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają:
7.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej „PPU” stanowiące Formularz nr 4 do SWZ.
7.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: „OPZ” stanowiący Formularz nr 5 do SWZ.
8. Podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilości zestawu cateringowego służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawu cateringowego będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
10.01.2025 | 09:00
» Location
40-287 Katowice
» Category assortment
- Catering services
» Buyer data
Biuro Zamówień Publicznych
ul. 1 Maja 50
40-287 Katowice
telefon: null
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.