Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji w Szczecinie oraz Oddział ZUS w Szczecinie. Numer postępowania: 271.TPBN.US.13.ZAP.2024.

» Notice description

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług:
1) Cateringu polegającego na: przygotowaniu posiłków, logistyce, dostawach oraz obsługi posiłków: śniadań, obiadów, kolacji, serwisów kawowych (poczęstunków) - dla uczestników szkoleń, warsztatów (w tym dla uczestników szkoleń współfinansowanych z Europejskich Funduszy Strukturalnych)
2) Posiłków okolicznościowych realizowanych na zlecenie Zamawiającego – dla seminariów, narad, spotkań roboczych, konferencji, oraz innych zdarzeń, organizowanych na zlecenie Wydziału Rozwoju Kompetencji Oddziału ZUS w Szczecinie.
- w obiektach:
a) budynku Oddziału ZUS przy ul. J. Matejki 22 (główne miejsce świadczenia usług),
oraz sporadycznie, na zlecenie Zamawiającego w lokalizacjach:
b) budynku Oddziału ZUS przy ul. A. Citroena 2,
c) w innych lokalizacjach wskazanych przez Zamawiającego na terenie Szczecina.

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w projektowanych postanowieniach umowy, będących załącznikiem do SWZ.
Tryb przetargu: Podstawowy art. 275 pkt 1

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

29.11.2024 | 10:00


» Location

Oddział ZUs w Szczecinie przy ul. Matejki 22


» Category assortment

  • Food services

» Buyer data

ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ SPOŁECZNYCH


» Contact details

Available after sign in

Sign in