Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji w Szczecinie oraz Oddział ZUS w Szczecinie. Numer postępowania: 271.TPBN.US.13.ZAP.2024.
» Notice description
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług:
1) Cateringu polegającego na: przygotowaniu posiłków, logistyce, dostawach oraz obsługi posiłków: śniadań, obiadów, kolacji, serwisów kawowych (poczęstunków) - dla uczestników szkoleń, warsztatów (w tym dla uczestników szkoleń współfinansowanych z Europejskich Funduszy Strukturalnych)
2) Posiłków okolicznościowych realizowanych na zlecenie Zamawiającego – dla seminariów, narad, spotkań roboczych, konferencji, oraz innych zdarzeń, organizowanych na zlecenie Wydziału Rozwoju Kompetencji Oddziału ZUS w Szczecinie.
- w obiektach:
a) budynku Oddziału ZUS przy ul. J. Matejki 22 (główne miejsce świadczenia usług),
oraz sporadycznie, na zlecenie Zamawiającego w lokalizacjach:
b) budynku Oddziału ZUS przy ul. A. Citroena 2,
c) w innych lokalizacjach wskazanych przez Zamawiającego na terenie Szczecina.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w projektowanych postanowieniach umowy, będących załącznikiem do SWZ.
Tryb przetargu: Podstawowy art. 275 pkt 1
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
29.11.2024 | 10:00
» Location
Oddział ZUs w Szczecinie przy ul. Matejki 22
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ SPOŁECZNYCH
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.