Usługa cateringowa z obsługą kelnerską - Inauguracja roku akademickiego Wrocław 07.10.2024

» Notice description

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa wraz z obsługą kelnerską podczas Inauguracji Roku Akademickiego 2024/25 w dniu 07.10.2023 r.
Wykład inauguracyjny rozpoczyna się o godz.13:00 w auli znajdującej się w budynku Uniwersytetu WSB Merito Wrocław przy ul Fabrycznej 29-31  (przewidywany czas trwania wykładu z całą jego oprawą to ok. 1,5h).
Na catering zostanie udostępniona osobna sala z zapewnieniem drugiej jako zaplecza dla kelnerów.
Wyznaczona sala na catering musi zostać przygotowana przed przybyciem gości, czyli o godz. 11:30 wszystko co będzie potrzebne, będzie musiało zostać wniesione na wyznaczone piętro do sali.
Obsługa kelnerska w godzinach 13:00 – 17:00/17:30
Szczegóły dot. usługi cateringowej:
- poczęstunek liczony dla ok. 150 osób
Przykładowe menu
Dania Gorące
* Krem ze szparagów z kozim serem
* Orientalna zupa z łososiem i grillowaną pieczarką
* Krem z czerwonej soczewicy z nutką kokosa
* Czerwone curry z kurczaka z mleczkiem kokosowym, ananasem i świeżą kolendrą
* Polędwiczki z dorsza w szynce parmeńskiej na zielonych szparagach
* Biały Boeuf Stroganow ze świeżą bagietką
* Eskalopki z piersi kurczaka w cytrynowym sosie z kaparami na zielonej fasolce
* Pierożki Gyoza z sosem słodko-kwaśnym
* Włoskie risotto z cukinią, pieczarkami i tartym parmezanem
Zimne przekąski
* Mini tortille z chili con carne, czarną fasolą, jalapeňo i świeżą kolendrą z dressingiem mango-mayo
* Tartinki na pszennej bagietce z wyborem szlachetnych serów i wędlin oraz świeżych warzyw
* Żytnie tartinki z tapenadą z oliwek kalamata, serem gorgonzola i konfiturą z pomidorków truskawkowych
* Roladki naleśnikowe z wędzonym pstrągiem, prażonym sezamem, nori oraz musem soya-wasabi
* Koreczki cordon bleu z suszoną śliwką, serem provolone i wędzoną pancettą
* Koreczki caprese z mini mozzarelli i pomidorków cherry z listkiem bazylii i zielonym pesto
* Tramezzini z zielonymi szparagami, szynką serrano, rukolą i ziołową ricottą
* Szaszłyczki z krewetką trygrysią w tempurze po hawajsku, z ananasem, papryką i kolendrą
* Maki sushi z łososiem wędzonym, papryką, ogórkiem, szczypiorem i mayo-wasabi
Słodkości (w większości podawane na paterach piętrowych):
* Ciasta czekoladowe i owocowe
* Mini ptysie z adwokatem
* patera owoców dekorowanych – 3 szt
Serwis kawowy:
* kawa z profesjonalnych ekspresów ciśnieniowych – 2 szt., mleko, cukier w saszetkach
* herbata w saszetkach Lipton (czarna/ zielona/ owocowa/ cytryna/ cukier w saszetkach)
* woda mineralna butelkowa (gazowana i niegazowana)
* lemoniady w słojach oraz woda źródlana z listkami mięty i cząstkami pomarańczy
Pozostałe:
- ceramiczna zastawa stołowa do serwowanego poczęstunku
- stoły szwedzkie – montaż i demontaż oraz ubiór stołów szwedzkich (czarne pokrowce)
- stoliki koktajlowe w czarnych pokrowcach – ok. 14 szt.
- dekoracja florystyczna (7 tub z kompozycjami kwiatowymi na stoły szwedzkie)
- obsługa kelnerska do serwisu kawowego (wstępnie 2 osoby)
Proszę o przygotowanie oferty wg wskazanych informacji.
Czas realizacji: 07.10.2024 r. w godz. 12:00 – 17:30
W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o kontakt MAILOWY.
Osoba do kontaktu:
Iwona Szczypel:  iwona.szczypel@wroclaw.merito.pl,  606 678 366
Uniwersytet WSB Merito we Wrocławiu

Produkty
1. Usługa cateringowa z obsługą kelnerską - 1 szt.

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

30.08.2024 | 21:00


» Location

ul. Fabryczna 29-31
53-609 Wrocław


» Category assortment

  • Hotels and catering services

» Buyer data

Uniwersytet WSB Merito we Wrocławiu
ul. Fabryczna 29-31
53-609 Wrocław
NIP: 894-24-50-411


» Contact details

Available after sign in

Sign in