Usługa hotelowo-gastronomiczna na potrzeby organizacji obozu sportowego dla zawodników Akademii Piłkarskiej Klubu Sportowego Sokół Serock
» Notice description
1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelowo-gastronomicznej na potrzeby organizacji obozu sportowego dla zawodników Akademii Piłkarskiej Klubu Sportowego Sokół Serock.
2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zamieszczony w treści załącznika nr 4 do SWZ „Opis przedmiotu zamówienia” oraz załącznika nr 5 „Projekt umowy”.
3) Usługa hotelarska wraz z usługą gastronomiczną dla dwóch turnusów młodzieży wraz z opiekunami na terenie m. Lidzbark (123-230, woj. WARMIŃSKO-MAZURSKIE, pow. działdowski, gm. Lidzbark), w terminach:
a) 3-10 sierpnia 2024 r. – I turnus,
b) 10-17 sierpnia 2024 r. – II turnus.
na potrzeby obozów sportowych organizowanych przez Zamawiającego.
4) Z uwagi na założenie korzystania przez uczestników obozu z obiektu sportowego – boisko piłkarskie na Stadionie w Lidzbarku, Zamawiający oczekuje, że obiekt, w którym będzie realizowana usługa zlokalizowany był na terenie miasta
Lidzbark z zastrzeżeniem, że jeżeli hotel oddalony jest od boiska o więcej niż 0,5 km Zamawiający oczekuje w ramach ceny wykonania zamówienia również zapewnienia przez Wykonawcę codziennego dowozu i odwozu uczestników na obiekt.
5) Zamawiający zastrzega, że wszyscy uczestnicy wyjazdu wraz z trenerami muszą być zakwaterowani w jednym budynku.
6) Zamawiający oczekuje zapewnienia miejsc noclegowych w jednym budynku w ośrodku/ hotelu dla:
a) turnus I: do 80 uczestników,
b) turnus II: do 80 uczestników.
7) Zamawiający oczekuje zakwaterowania uczestników w pokojach 2 lub 3 lub 4 osobowych z pełnym węzłem sanitarnym.
8) Wyżywienie uczestników obozu w dniach rozpoczynających turnusy tj. 3.08.2024r. i 10.08.2024r. nie obejmuje śniadań - wyżywienie rozpoczyna się od obiadu.
9) Wyżywienie uczestników obozu w dniach kończących turnusy tj. 10.08.2024r. i 17.08.2024r. obejmuje jedynie śniadanie – w tym dniu po śniadaniu nastąpi wykwaterowanie uczestników i odjazd do domu.
10) Wykonawca musi zapewnić:
a) całodzienne wyżywienie: śniadania w formie bufetu, obiady serwowane, podwieczorek, kolacje w formie bufetu.
b) możliwość spożywania przez uczestników posiłków na terenie budynku, w którym realizowana jest usługa hotelowa – sala restauracyjna/stołówka;
c) spożywanie wszystkich posiłków w pozycji siedzącej przy stołach,
d) napoje ciepłe i zimne do każdego posiłku;
e) Wykonawca zapewni możliwość wyboru wersji wegetariańskiej w zakresie wszystkich posiłków.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
03.06.2024 | 14:30
» Location
05-140 Serock
» Category assortment
- Food services
- Hotels
» Buyer data
Serockie Inwestycje Samorządowe Sp. z o.o.
ul. Rynek 21
05-140 Serock
telefon: null
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.