Usługę bufetową na potrzeby Programu MBA (V edycja) realizowanego na Wydziale Inżynierii Zarządzania
» Notice description
Usługa bufetowa dotyczy grupy ok. 30 osób
Łączna szacowana liczba obiadów w I i II semestrze: 1140 obiadów; Zamawiający zastrzega możliwość zwiększenia ilości osób objętych usługa bufetową.
Wymagania dotyczące usługi bufetowej
Obiad:
a) obiad składający się z zupy (min. 250 g) i drugiego dania,
b) drugie danie składające się z porcji mięsa/ryba (100-15 0g) +ziemniaki/kasza/ryż/makaron (min. 200 g) + 2 rodzaje surówek (min. 150 g),
c) soki, woda mineralna – po 200 ml na osobę,
d) obiady powinny być dostarczone w hermetycznie zamkniętych pojemnikach,
e) wykonawca zapewni sztućce jednorazowego użytku,
Wykonawca zapewni spełnienie wymagań Głównego Inspektora Sanitarnego w zakresie serwowania posiłków w związku z sytuacją COVID-19.
Dodatkowe wymagania:
a) Serwowanie dwóch różnych zup do wyboru podczas spotkania/zjazdu.
b) Serwowanie dwóch różnych potraw mięsnych do wyboru podczas spotkania/zjazdu.
c) Serwowanie dwóch różnych dodatków skrobiowych do dania mięsnego (lub bezmięsnego) podczas zjazdu (np. do wyboru: ziemniaki lub ryż; ziemniaki lub kasza; itp.)
Do oferty należy dołączyć trzy przykładowe oferty obiadowe (z podaną gramaturą), w tym jeden bezmięsny (wegetariański).
Termin realizacji: 23.10.2021r. - 30.07.2022r.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
19.10.2021 | 08:45
» Location
15-351 Białystok
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
Politechnika Białostocka
ul. Wiejska 45A
15-351 Białystok
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.