Kompleksowa usługa hotelowa i gastronomiczna dla uczestników szkolenia obronnego i zarządzania kryzysowego organizowanego dla przedstawicieli jednostek samorządu terytorialnego z województwa wielkopolskiego
» Notice description
1. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie kompleksowej usługi hotelowej i gastronomicznej dla uczestników szkolenia obronnego i zarządzania kryzysowego organizowanego dla przedstawicieli jednostek samorządu terytorialnego z województwa wielkopolskiego.
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 4 do SIWZ.
3. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić zakwaterowanie, usługę gastronomiczną oraz wynajem sal szkoleniowych dla ok. 140 osób w każdej z dwóch tur szkolenia.
4. W ramach realizacji przedmiotu zamówienia Wykonawca każdorazowo zobowiązany jest zapewnić:
1) zakwaterowanie uczestników szkolenia w pokojach jednoosobowych, dwuosobowych lub trzyosobowych (w pokoju trzyosobowym mogą zostać zakwaterowane maksymalnie 2 osoby), każdy z pełnym węzłem sanitarnym;
2) usługę gastronomiczną obejmującą serwisy kawowe, obiad i kolację w pierwszym dniu oraz śniadanie, serwis kawowy i obiad w drugim dniu;
3) 3 sale szkoleniowe, każda dla co najmniej 45 osób.
5. Ostateczną liczbę uczestników szkolenia Zamawiający poda Wykonawcy każdorazowo na 3 dni kalendarzowe przed rozpoczęciem każdego szkolenia
6. Usługa hotelowa musi być świadczona w kompleksie obiektów o standardzie odpowiadającym minimum dwóm gwiazdkom zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (Dz. U. z 2017 r., poz. 2166), znajdującym się na terenie województwa wielkopolskiego.
7. Usługa gastronomiczna musi być świadczona zgodnie z wymogami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2018 r., poz. 1541).
8. Zamawiający zastrzega sobie prawo do ewentualnego zmniejszenia liczby osób korzystających z zakwaterowania i usługi gastronomicznej w stosunku do maksymalnego zapotrzebowania. Zamawiający gwarantuje wykonanie co najmniej 70% maksymalnej wartości przedmiotu umowy. Z tytułu niewykonania całości zamówienia, Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia.
9. Zamawiający przewiduje wymagania, o których mowa w art. 29 ust. 3a ustawy, określa je, stosownie do art. 36 ust. 2 pkt 8a ustawy i zostają one określone w rozdziale III ust. 9 SIWZ.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
18.09.2018 | 11:00
» Location
Al. Niepodległości 16/18
Poznań 61-713
Województwo: wielkopolskie
Polska
» Category assortment
- Hotels
» Buyer data
Wielkopolski Urząd Wojewódzki w Poznaniu
Al. Niepodległości 16/18
Poznań 61-713
Województwo: wielkopolskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.