Część I: Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego Część II: Dostawa sprzętu stołowo- kuchennego spr 21/KPW/ŻYWN/2016

» Notice description

1. Przedmiotem zamówienia jest:

Część I: Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego

Część II: Dostawa sprzętu stołowo- kuchennego

2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku nr 1 do SIWZ, (w Formularzu oferty zawarta jest kalkulacja ceny ofertowej, w której podano pozycje składające się na przedmiot zamówienia). Dostarczony przedmiot zamówienia winien być fabrycznie nowy, nieużywany.

3. Wskazanie w opisie przedmiotu zamówienia znaków towarowych, patentów lub pochodzenia, należy rozumieć jako określenie wymaganych minimalnych parametrów technicznych lub standardów jakościowych. Oznacza to, iż wykonawca może zaoferować asortyment równoważny o takich samych lub lepszych parametrach technicznych, jakościowych, funkcjonalnych lub użytkowych.

4. Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom.

5. Wartość poniżej kwot określonych według art. 11 ust. 8 ustawy Pzp.

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

17.03.2016 | 13:30


» Location

pomorskie


» Category assortment

  • Small household appliances
  • Kitchen accessories
  • Cooling and heating devices
  • Furniture
  • Other furnishings

» Buyer data

Komenda Portu Wojennego Gdynia
ul. Rondo Bitwy pod Oliwą 1 1
81-103 Gdynia
pomorskie
261 26 21 98
261 26 23 14
www.kpwgdynia.wp.mil.pl
19023285200000
kpw.przetargi@mw.mil.pl


» Contact details

Available after sign in

Sign in

Stay up to date with the news from the market
 

Requests from Household appliances category published on OnePlace in last 10 days.