Organizacja obsługi cateringowej dla 300 osób każdego dnia podczas 9. Forum Rozwoju Mazowsza w dniach 17-18 października 2018 r.
» Notice description
1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja obsługi cateringowej dla 300 osób każdego dnia podczas 9. Forum Rozwoju Mazowsza w dniach 17-18 października 2018 roku. Usługa realizowana będzie na przestrzeni targowo-wystawienniczej w Warszawie na Stadionie Miejskim Legii Warszawa, Łazienkowska 3, 00-449 Warszawa. Catering będzie serwowany podczas Forum w pierwszym dniu od 8:30 do 17:30, natomiast w drugim dniu od 8:30 do 15:00; 2. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia stanowi Załączniki nr 2 do SIWZ; 3. Zamawiający nie wymaga zatrudnienia przez Wykonawcę lub Podwykonawcę na umowy o pracę w rozumieniu art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (Dz. U. z 2016 r., poz. 1666, z późn. zm.) osób wykonujących wskazane przez Zamawiającego czynności w zakresie realizacji zamówienia. Niemniej jednak, Wykonawca może zatrudnić na umowy o pracę osoby opisane przez Zamawiającego jako: Koordynator usługi/Manager, Szef kuchni, które będą odpowiedzialne za wykonywanie czynności opisanych w Załączniku nr 2 do SIWZ – Szczegółowego Opisu Przedmiotu Zamówienia. W przypadku, gdy Wykonawca zatrudni wskazane przez Zamawiającego osoby na umowy o pracę w rozumieniu art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (Dz. U. z 2016 r., poz. 1666, z późn. zm.), otrzyma dodatkowe punkty w ramach oceny oferty w kryterium społecznym – liczba osób zatrudnionych na umowę o pracę (maksymalnie 20 punktów w ramach kryterium społecznego); 4. Najpóźniej na 3 dni kalendarzowe przed podpisaniem umowy Wykonawca, który w Załączniku nr 1 do SIWZ wskazał osoby, które będą wykonywały na potrzeby Zamawiającego usługi wyszczególnione w Załączniku nr 2 do SIWZ są zatrudnione przez Wykonawcę na umowę o pracę. Na żądanie Zamawiającego, zobowiązany jest przedstawić stosowne dokumenty potwierdzające złożone oświadczenie. W tym celu Wykonawca zobowiązany jest do uzyskania od pracowników zgody na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z przepisami o ochronie danych osobowych. Wykonawca zobowiązany jest do zatrudniania na podstawie umowy o pracę osoby wskazane w wykazie osób, które będą wykonywały na potrzeby Zamawiającego usługi wyszczególnione w Załączniku nr 2 do SIWZ, jaka została podana w ofercie, przez cały okres realizacji zamówienia. Nieprzedłożenie przez Wykonawcę kopii umów zawartych przez Wykonawcę z Pracownikami świadczącymi usługi w terminie wskazanym przez Zamawiającego będzie traktowane jako niewypełnienie obowiązku zatrudnienia Pracowników świadczących usługi na podstawie umowy o pracę; 5. Wykonawca zapłaci Zamawiającemu kary umowne w wysokości 5% łącznej wartości brutto przedmiotu umowy, określonej w złożonej ofercie za każdy rozpoczęty dzień zwłoki, w przekazaniu Zamawiającemu dokumentów potwierdzających zatrudnienie na podstawie umowy o pracę ww. osób świadczących usługi wyszczególnione w Załączniku nr 2 do SIWZ; 6. Zamawiający nie określa w opisie przedmiotu zamówienia wymagań związanych z realizacją zamówienia, które obejmują aspekty gospodarcze, środowiskowe, społeczne, związane z innowacyjnością lub zatrudnieniem; 7. Wartość zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 Ustawy Prawo zamówień publicznych (poniżej 221.000,00 euro)
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
02.07.2018 | 12:00
» Location
ul. Jagiellońska 74
Warszawa 03301
Województwo: mazowieckie
Polska
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
Mazowiecka Jednostka Wdrażania Programów Unijnych
ul. Jagiellońska 74
Warszawa 03301
Województwo: mazowieckie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.