Zapewnienie noclegu i wyżywienia dla uczestników XXVIII Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania
» Notice description
1.Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu i wyżywienia (śniadanie, obiad, kolacja) dla uczestników XXVIII Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania – Jastrowie, Piła w terminie od dnia 20.06.2016 do 26.06.2017
2.Przewidywana maksymalna ilość uczestników Festiwalu zgodnie z załącznikiem nr 5 do SIWZ – Formularz zapotrzebowania.
3.Wyżywienie:
20.06.2017 Kolacja - 250 osób
21.06.2017 Śniadanie - 250 osób
Obiad - 250 osób
Kolacja - 470 osób
22.06.2017 Śniadanie - 470 osób
Obiad - 470 osób
Kolacja - 470 osób
23.06.2017 Śniadanie - 470 osób
Obiad - 470 osób
Kolacja - 470 osób
24.06.2017 Śniadanie - 470 osób
Obiad - 470 osób
Kolacja - 470 osób
25.06.2017 Śniadanie - 470 osób
Obiad - 470 osób
Kolacja - 470 osób
26.06.2017 Śniadanie - 250 osób
4.Zakwaterowanie:
20/21.06.2017 - 250 osób
21/22.06.2017 - 470 osób
22/23.06.2017 - 470 osób
23/24.06.2017 - 470 osób
24/25.06.2017 - 470 osób
25/26.06.2017 - 250 osób
5.Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników Festiwalu powinno znajdować się w odległości maksymalnie do 30 km od Jastrowia. Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie w ośrodku, pensjonacie, motelu, hotelu minimum 100 osób jednocześnie.
6.Wykonawca zobowiązany jest do posiadania placówki w której świadczona będzie usługa. Obiekt musi posiadać jadalnię lub może ona znajdować się w innym budynku na tej samej posesji. Sala jadalna powinna być wyposażona w odpowiednią ilość miejsc siedzących, aby można było wydać
i umożliwić konsumpcję poszczególnych posiłków przez wszystkich zakwaterowanych uczestników w krótkim okresie czasu.
7.Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie uczestników w pokojach maksymalnie 6 osobowych, z jednym oknem, wyposażonych w pojedyncze lub piętrowe łóżka z czystą pościelą- poduszka, kołdra, poszwa i poszewka.
8.Wykonawca zapewni dostęp do łazienek z pełnym węzłem sanitarnym z ciepłą i zimną wodą. Pomieszczenia sanitarne powinny być wyposażone w urządzenia natryskowe, miskę ustępową, umywalkę, mydło i papier toaletowy. Obiekt musi spełniać wymogi prawa związane z higieną, sanitarne i p.poż.
9.Wykonawca zapewni wyżywienie w postaci trzech posiłków dziennie:
a)Śniadanie – w formie porcji – zimny lub ciepły posiłek, napój ciepły lub zimny,
b)Obiad – w formie porcji – zupa, drugie danie, dodatki, napój ciepły lub zimny,
c)Kolacja – w formie porcji – zimny lub ciepły posiłek, dodatki, napój ciepły lub zimny.
Posiłki powinny być różnorodne i wydawane w takich godzinach, by nie kolidowały z programem występów dla danego zespołu.
10.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany danego posiłku w formę tzw. suchego prowiantu. Zamawiający zgłosi ten fakt Wykonawcy najpóźniej do godziny 16 dnia poprzedzającego.
11.Zamawiający zapłaci Wykonawcy za nocleg i wyżywienie w przeliczeniu na ilość osób faktycznie zakwaterowanych.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
09.05.2017 | 10:00
» Location
pl. Staszica 1
Piła
wielkopolskie
» Category assortment
- Hotels
» Buyer data
Regionalne Centrum Kultury Fabryka Emocji
pl. Staszica 1
Piła
wielkopolskie
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.