sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w 2017 roku podczas szkoleń dla Beneficjentów Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego realizujących projekty unijne w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020
» Notice description
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w 2017 roku podczas szkoleń dla Beneficjentów Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego realizujących projekty unijne w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 3 do siwz/Załącznik nr 1
do umowy.
2. Zamawiający wymaga aby w miarę zaistnienia możliwości posiłki były serwowane w sposób dostępny dla wszystkich konsumentów, w tym dla osób niepełnosprawnych. W przypadku zleceń zawierających obsługę kelnerską personel powinien uwzględnić indywidualne potrzeby osób niepełnosprawnych.
3. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu zamówienia, przy czym liczba zestawów określona w SOPZ stanowi maksymalną ilość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia zamówienia do ilości nie mniejszej niż 60% wartości umowy, a wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Za zgodą wykonawcy zamawiający może zmniejszyć zamówienie do ilości mniejszej niż 60% wartości umowy.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
27.04.2017 | 12:00
» Location
ul. Ligonia 46
Katowice
śląskie
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
Województwo Śląskie
ul. Ligonia 46
Katowice
śląskie
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.