Usługa cateringowa w trakcie Konferencji UDT
» Notice description
Urząd Dozoru Technicznego zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty na usługę cateringową, która będzie świadczona w dniu 22 marca 2017 r. podczas Konferencji „Bezpieczeństwo jako czynnik stymulacji rozwoju gospodarczego”.
Konferencja odbędzie się w Szkole Głównej Handlowej, Al. Niepodległości 128, 02 – 554 Warszawa, Aula I, budynek C.
W konferencji będzie brało udział maksymalnie 140 osób. Organizator zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości osób do 50% najpóźniej na 3 dni przed Konferencją.
Istotne warunki realizacji zamówienia:
1.zlecenie realizowane będzie na podstawie pisemnej umowy,
2.usługa potwierdzona zostanie protokołem odbioru, stanowiącym podstawę do wystawienia faktury,
3.termin płatności: 21 dni od daty wystawionej prawidłowo pod względem formalno-rachunkowym faktury,
4.Lunch - do oferty należy dołączyć 3 propozycje menu (serwowane w bemarach w godz. 14.15-15.15) w skład którego powinny wchodzić:
a)przystawki - co najmniej 3 rodzaje w ilości około 150g na osobę,
b)2 różne zupy do wyboru,
c)3 dania gorące główne (1 mięsne, 1 wegetariańskie oraz 1 rybne, z wykluczeniem ryby panga),
d)dodatki skrobiowe pasujące do dania głównego (2 rodzaje do wyboru, np. ryż, ziemniaki pieczone, kluski, kasze itp.) i warzywne (warzywa z grilla bądź z wody lub blanszowane itp.),
e)napoje zimne i gorące (kawa, herbata, soki owocowe - przynajmniej 2 rodzaje).
5.Przerwa kawowa ciągła w godzinach 9.00 – 13.00 powinna zawierać:
•kawę z ekspersu,
•herbatę (zestaw herbat w saszetkach różne smaki),
•dodatki do kawy i herbaty,
•ciasta domowe 200g w przeliczeniu na osobę (minimum 3 rodzaje),
•ciastka 200g w przeliczeniu na osobę (minimum 3 rodzaje),
•rogaliki kruche 200g w przeliczeniu na osobę,
•owoce 200 g w przeliczeniu na osobę,
•soki owocowe 200 ml w przeliczeniu na osobę minimum 2 rodzaje,
•woda butelkowana gazowana i niegazowana 500 ml w przeliczeniu na osobę (po jednej z każdego rodzaju)
6.W ofercie proszę wycenić swoje propozycje menu wg powyższej specyfikacji.
7. Proszę do oferty załączyć 3 propozycje menu wg specyfikacji z pkt 4 (w formie dokumentu zapisanego w pliku PDF)
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
01.03.2017 | 22:00
» Location
02-353 Warszawa
» Category assortment
- Hotels and catering services
» Buyer data
URZĄD DOZORU TECHNICZNEGO - Warszawa
ul. Szczęśliwicka 34
02-353 Warszawa
telefon: +48225722300
fax: Brak
email: sekretariatDA@udt.gov.pl
nip: 5220004617
regon: Brak
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.