Dostawa mięsa i wędlin

» Notice description

1
Baleron wysokogatunkowy (min. 90% surowego karczku)
35
kg
2
Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka min. 73%)
20
kg
3
Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy min. 79%)
10
kg
4
Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy min. 85% )
150
kg
5
Boczek surowy bez żeberek
130
kg
6
Boczek-rolada wysokogatunkowa ( min. 85% boczku wieprzowego)
25
kg
7
Ćwiartka z kurczaka
600
kg
8
Filet z kurczaka surowy (vacum)
220
kg
9
Filet z indyka surowy (vacum)
60
kg
10
Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, min. 66% mięsa z fileta drobiowego surowego)
40
kg
11
Filet z indyka wędzony (min. 70% surowego fileta z indyka )
40
kg
12
Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż)
200
kg
13
Galareta z mięsem wieprzowym (min. 50% mięsa)
80
kg
14
Galareta z mięsem drobiowym (min. 50% mięsa)
80
kg
15
Golonka tylnia surowa z/k
50
kg
16
Golonka prasowana, parzona, w bloku ( min. 60% mięsa wieprzowego)
30
kg
17
Indyk w galarecie
60
kg
18
Kurczak w galarecie
60
kg
19
Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia ( na 100g gotowego produktu min. 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego)
70
kg
20
Karczek wieprzowy b/k (vacum)
250
kg
21
Kaszanka pieczona ( min. 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy )
105
kg
22
Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa)
150
kg
23
Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (min. 80% mięsa)
90
kg
24
Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa ( min. 87% mięsa)
150
kg
25
Kiełbasa krakowska parzona (min. 60% mięsa)
100
kg
26
Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (min. 80% mięsa)
90
kg
27
Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona ( min. 80% mięsa)
100
kg
28
Kiełbasa palcówka wędzona ( min. 87% mięsa)
50
kg
29
Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona ( min.35% mięsa wieprzowego)
130
kg
30
Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona ( min. 64% mięsa wieprzowego)
20
kg
31
Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (min. 53% mięsa)
100
kg
32
Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego)
90
kg
33
Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona ( min. 93% mięsa z piersi kurczaka)
100
kg
34
Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy)
130
kg
35
Konserwa mięsna 300g ( min. 85% mięsa)
500
szt
36
Kości karkowe
160
kg
37
Kości schabowe
200
kg
38
Kurczak cały świeży
220
kg
39
Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (min. 87% mięsa z piersi kurczaka)
50
kg
40
Łopatka wieprzowa b/k (vacum)
620
kg
41
Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem
50
kg
42
Mielonka wieprzowa w bloku (min. 60% mięsa)
50
kg
43
Mięso drobne indycze (vacum)
30
kg
44
Nogi wieprzowe
130
kg
45
Ogonówka wędzona, wieprzowa (min.80% mięsa wieprzowego)
60
kg
46
Ozory wieprzowe
120
kg
47
Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (min. 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%)
100
kg
48
Parówki z szynki (min. 90% szynki wieprzowej)
130
kg
49
Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony min. 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%)
80
kg
50
Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (min. 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%)
80
kg
51
Pasztetowa w osłonce foliowej (min. 45% mięsa)
45
kg
52
Pasztetowa we flaku ( min. 60% mięsa)
45
kg
53
Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g)
500
szt
54
Podgardle surowe bez skóry
70
kg
55
Podudzie z kurczaka surowe
220
kg
56
Podudzie wędzone z kurczaka (vacum)
280
kg
57
Porcje rosołowe
885
kg
58
Polędwica sopocka wieprzowa ( min. 64% mięsa)
120
kg
59
Polędwica drobiowa (min. 43% mięsa)
70
kg
60
Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona ( min. 62% mięsa wieprzowego)
50
kg
61
Rolada z kurczaka ( min. 40% mięsa)
80
kg
62
Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto min. 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego)
30
kg
63
Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych min. 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone min. 10%)
60
kg
64
Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (min. 65% surowego schabu)
100
kg
65
Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (min. 60% surowego schabu)
70
kg
66
Schab wp surowy b/k (vacum)
350
kg
67
Schab wędzony wysokogatunkowy ( min. 90% mięsa)
100
kg
68
Serdelki wieprzowe
130
kg
69
Słonina surowa bez skóry
60
kg
70
Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona ( min. 99% mięsa)
90
kg
71
Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (min. 65% mięsa)
60
kg
72
Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (min. 97% mięsa)
70
kg
73
Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony ( min. 65% mięsa)
40
kg
74
Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (min. 65% mięsa)
50
kg
75
Szynka wp surowa b/k (vacum)
280
kg
76
Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum)
80
kg
77
Udziec z kurczaka surowy
250
kg
78
Udziec wołowy b/k (vacum)
110
kg
79
Wątróbka drobiowa
90
kg
80
Wieprzowa II-mięso drobne klasy A
45
kg
81
Żołądki drobiowe (vacum)
120
kg

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

18.02.2020 | 09:00


» Location

ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Category assortment

  • Forestry products
  • Hunting products
  • Fish and other fishing products
  • Forestry, hunting and fishing equipment
  • Fishing-related services
  • Forestry-related services
  • Hunting-related services
  • Crops
  • Plants
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding services
  • Livestock

» Buyer data

Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in

Stay up to date with the news from the market
 

Requests from Forestry, hunting and fishing category published on OnePlace in last 10 days.