ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE

» Notice description

CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie
Artykuły ogólnospożywcze CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1; 15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3;
Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość
1 Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt. 13000
2 Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od 400 do 500g pszenica zwyczajna kg 200
3 Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g kg 30
4 Płatki owsiane op 500g kg 35
5 Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy) op 400g kg 20
6 Płatki jęczmienne op 500g kg 30
7 Kasza manna 1000g kg 40
8 Kasza kukurydziana op.250-500g kg 20
9 Kasza jaglana op. 400-1000g kg 50
10 Kasza jęczmienna średnia op. 400-1000g kg 100
11 Kasza gryczana prażona op. 400-1000g kg 120
12 Kasza pęczak op. 400-500g kg 5
13 Mąka razowa op. 1000g kg 20
14 Mąka pszenna typ 550 op.1000g kg 500
15 Mąka ziemniaczana op.500-1000g kg 50
16 Płatki ryżowe op.250-500g kg 40
17 Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g kg 130
18 Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g kg 130
19 Cukier biały kryształ, pakowany op.1000g kg 400
20 Dżem niskosłodzony różne smaki op. co najmniej 370g Szt. 400
21 Koncentrat pomidorowy 30% op. co najmniej 190g Szt. 550
22 Sól morska drobna, o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza, op. 1000g kg 110
23 Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień, żyto),cykoria, burak cukrowy-prażone. Op 150g Szt. 120
24 Kakao prawdziwe op.100-200g kg 15
25 Budyń w proszku różne smaki op. waga co najmniej 40g bez cukru Szt. 700
26 Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt. 100
27 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 220
28 Olej słonecznikowy op.900-1000g L 90
29 Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy) kg 150
30 Herbata owocowa, saszetki, pakowana, op, co najmniej 25x50g szt pacz 400
31 Herbata miętowa saszetki, pakowana op. co najmniej 20szt pacz 300
32 Herbata granulowanaop.100g Szt. 220
33 Sok pomarańczowy naturalny 100% zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml L 50
34 Biszkopty op.250-500g kg 90
35 Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli, sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g) L 20
36 Keczup pomidorowy, łagodny w opakowaniach szklanych op. 200g Szt. 250
37 Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt. 150
38 Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 40
39 Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op. co najmniej 14g Szt. 20
40 Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 20
41 Kukurydza konserwowa puszka waga ok.400g. Szt. 100
42 Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.min.10g Szt. 80
43 Proszek do pieczenia Szt. 10
44 Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g Szt. 60
45 Chrzan tarty słoik op. co najmniej 170g z kwaskiem cytrynowym Szt. 80
46 Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt. 20
47 Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt. 100
48 Przyprawa Curry op.20g Szt. 20
49 Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt. 20
50 Majeranek otarty waga co najmniej 6g Szt. 100
51 Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt. 230
52 Rodzynki op.100g Szt. 50
53 Imbir mielony przyprawa Szt. 5
54 Cukier waniliowy Szt. 50
55 Kwasek cytrynowyop.20g Szt. 10
56 Musztarda słoik op. co najmniej 180g Szt. 80
57 Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt. 1750
58 Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g Szt. 150
59 Cynamon mielony przyprawa Szt. 5
60 Goździki przyprawa Szt. 5
61 Bazylia suszona przyprawa Szt. 30
62 Mango pulpa, opakowanie min 850 g Szt. 30
63 Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew, jabłko; marchew-banan) L 20
64 Cukier puder op. co najmniej 500g kg 5
65 Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt. 10
66 Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt. 50
67 Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g Szt. 150
68 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek, bazylia, pomidory) op. co najmniej0,25l L 5
69 Soczewica czerwona połówki op. 500-1000g kg 30
70 Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op. co najmniej 400g Szt. 380
71 Kawa zbożowa sypana op. co najmniej 200g Szt. 20
72 Ciecierzyca op. 500-1000g kg 10
73 Drożdże świeże kg 7
74 Wafle ryzowe op. 100g Szt. 350
75 Brzoskwinie w puszce Szt. 300
76 Gałka muszkatołowa mielona Szt. 10
77 Kolendra suszona przyprawa Szt. 10
78 Lubczyk suszony przyprawa Szt. 10
79 Rozmaryn suszony przyprawa Szt. 10
80 Kasza kus kus op. 400-1000g. kg 10
81 Kasza bulgur op. 400-1000g. kg 10
82 Kasza orkiszowa op. 400-1000g. kg 10
83 Płatki żytnie op. 400-1000g. kg 10
84 Płatki orkiszowe op. 400-1000g. kg 10
85 Płatki pszenne op. 400-1000g. kg 10
86 Mąka orkiszowa typ 2000, op. 400-1000g. kg 5
87 Siemię lniane op. 400-1000g. kg 4
88 Wiórki kokosowe op. 400-1000g. kg 2
89 Sezam op. 400-1000g. kg 2
CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7
Nazwa asortymentu

Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość
1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości kg 280
2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości kg 650
3. Wołowina surowa ligawa kg 200
4. Cielęcina gulaszowa surowa kg 35
5. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez skóry kg 200
6. Filet z indyka surowy kg 200
7. Filet z kurczaka surowy kg 580
8. Schab bez kości surowy wieprzowy kg 300
9. Udka bez grzbietu z kurczaka surowe kg 120
10. Antrykot wołowy surowy kg 20
11. Żebra wołowe surowe kg 20
12. Porcje rosołowe z kurczaka kg 40
13. Wątróbka drobiowa surowa kg 10
14. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej 71% mięsa wp. kg 20
15. Łopatka wp. Pieczona skład: łopatka wp min. 73%,woda,sól,naturalne przyprawy. kg 50
16. Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw, mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne, woda kg 70
17. Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej. Składniki: mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych. kg 30
18. Kiełbasa krakowska parzona baton. Kiełbasa gruborozdrobniona,,wędzona i parzona. Mięso wp. min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 30
19. Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 100
20. Szynka wp. gotowana. kl.I. Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne. kg 70
21. Kiełbasa cienka wp. podsuszana o zawartości mięsa min.72%. kg 40
22. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 50
23. Karkówka pieczona, Mięso wp.min 82%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 50
24. Filet drobiowy gotowany, mięso z fileta drobiowego min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 50
25. Schab pieczony, mięso wp. min 90%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 30
26. Kiełbasa żywiecka podsuszana wp. baton, mięso wp min 80%,sól,woda,przyprawy naturalne. kg 60





CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków, warzyw, jarzyn, owoców, owoców tropikalnych, orzechów.
CPV: 03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7
Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość
1 Ziemniaki kg 6000
2 Ziemniaki młode kg 800
3 Marchew świeża korzeń kg 1400
4 Pietruszka świeża korzeń kg 150
5 Cebula biała kg 200
6 Cebula czerwona kg 40
7 Seler świeży korzeń kg 250
8 Por świeży kg 250
9 Kapusta czerwona świeża kg 150
10 Pieczarki świeże kg 20
11 Czosnek kraj pochodzenie polska główka Szt. 100
12 Szczypior świeży pęczek Szt. 700
13 Rzodkiewka pęczek Szt. 800
14 Rzodkiew biała świeża kg 100
15 Sałata lodowa ,pakowana główka Szt. 320
16 Sałata zielona świeża główka Szt. 350
17 Pomidory czerwone, świeże kg 550
18 Ogórek św. szklarniowy kg 350
19 Ogórek świeży, zielony gruntowy kg 200
20 Ogórek kwaszony kg 250
21 Kapusta kwaszona biała kg 220
22 Kapusta pekińska kg 200
23 Kapusta biała słodka, główka kg 200
24 Kapusta biała młoda, główka kg 50
25 Papryka czerwona , żółta, zielona kg 350
26 Cytryna świeża kg 250
27 Jabłka świeże kg 3000
28 Banany świeże kg 1200
29 Gruszki świeże kg 700
30 Kiwi świeże kg 200
31 Mandarynki świeże kg 300
32 Winogrona zielone bezpestkowe kg 260
33 Śliwka fioletowa duża kg 100
34 Brzoskwinie kg 120
35 Winogrona granatowe bezpestkowe kg 100
36 Koper zielony, świeży pęczek 100g Szt. 1000
37 Natka pietruszki świeża pęczek 100g Szt. 1000
38 Burak czerwony świeży kg 600
39 Truskawka świeża (w sezonie) kg 150
40 Arbuz kg 200
41 Fasola sucha średnia op.400-1000g kg 25
42 Groch połówki op. 400-1000g kg 25
43 Ogórek małosolny (w sezonie) kg 20
44 Nektarynki kg 90
45 Pomarańcze kg 350
46 Pestki słonecznika op.50-100g łuskane kg 15
47 Żurawina suszona op.250-1000g kg 20
48 Kalafior świeży Szt. 100
49 Brokuły świeże Szt. 100
50 Botwinka pęcz 100
51 Morele suszone kg 5
52 Cukinia kg 30
53 Czereśnia (w sezonie) kg 20
54 Bakłażan kg 15
55 Dynia kg 20
56 Pestki dyni op. 50-100g łuskane kg 5
57 Daktyle suszone, bez pestek kg 2
58 Seler naciowy kg 10
59 Mango świeże kg 30
60 Kiełki brokuła kg 1


CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone, warzywa i owoce mrożone) CPV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4)
Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość
1 Włoszczyzna 4-składnikowa (marchew, por, seler, pietruszka)op.2000-2500g kg 1500
2. Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g kg 200
3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 250
4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 150
5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 100
6 Fasolka szparagowa zielona cięta op.450-2500g kg 100
7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g kg 100
8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 100
9 Barszcz ukraiński skład: burak ćwikłowy, kapusta, fasola, marchew, pomidor, seler, cebula) op.450-2500g kg 90
10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g kg 200
11 Sałatka owocowa 8 składnikowa (ananas, melon, jabłko, brzoskwinia, mandarynka, papaja, winogrona, mango) op.400g-2500g kg 80
12 Truskawka mrożona op.450-2500g kg 400
13 Bukiet warzyw (brokuł, kalafior, marchew)op.450-2500g kg 200
14 Bukiet warzyw (kalafior, fasola szparagowa, marchew, brukselka, groch zielony)lub równoważna op.450-2500g kg 100
15 Marchew kostka op.450-2500g kg 90
16 Marchew z groszkiem op.450-2500g kg 200
17 Wiśnia bez pestek op.450-2500g kg 350
18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 50
19 Dorsz filet SHP kg 220
20 Miruna filet SHP kg 290
21 Morszczuk filet SHP kg 190
22 Dynia mrożona kg 160
23 Makrela wędzona kg 100
24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g kg 150
25 Ryba sola filet mrożona kg 100
26 Filet z sandacza kg 50
27 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op 2000-2500 kg 20
28 Marchewka „Mini” kg 200
29 Mintaj filet SHP kg 100

30 Maliny mrożone kg 30
31 Jagody mrożone kg 30


CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV 15.50.00.00-3

Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość
1. Mleko folia 2%op.1000ml L 9000
2. Mleko folia 3,2% L 600
3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 1000
4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 600
5. Masło ekstra zawierające co najmniej 82% tłuszczu kg 650
6. Ser Mozarella kg 50
7. Serek homogenizowany wanilia op. co najmniej 135g Szt. 750
8. Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego op. co najmniej 350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 500
9. Kefir naturalny op. co najmniej350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 350
10. Śmietana 12% op. co najmniej 400ml L 600
11 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 130
12 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 130
13 Śmietana 10% op 400g L 250
14 Maślanka naturalna1000ml L 100
15 Twaróg krajanka półtłusty kg 800
16 Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g Szt. 200
17 Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g Szt. 400
18 Śmietana 18%op.400ml L 60




CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV :15.81.00.00-9
Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość
1. Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej 400-500g Szt. 1900
2 Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej 400g Szt. 370
3 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g Szt. 1500
4 Bułka grahamka waga co najmniej 50 g Szt. 1000
5 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane, słonecznik obowiązkowo, pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g Szt. 600
6 Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru kg 130
7 Chałka zdobna co najmniej 300g Szt. 600
8 Chleb razowy waga min. 400g krojony, foliowany Szt. 2000
9 Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru) kg 250
10 Bułki z ziarnami dyni waga co najmniej 50g Szt. 800
11 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g Szt. 1300
12 Bułka tarta kg 80
13 Bułka z ziarnami różnymi waga min.50g Szt. 2300
14 Bułka razowa z ziarnem waga co najmniej 50 g Szt. 500
15 Chleb wiejski waga min.400g Szt. 300
16 Rogale z makiem waga co najmniej 50g Szt. 2200
17 Babka piaskowa kg 100
18 Pączki z nadzieniem owocowym, waga co najmniej 60 g Szt. 250
19 Chleb graham waga co najmniej 400-500g Szt. 300


Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

06.12.2019 | 10:00


» Location

ul. Słowackiego 7
Barczewo 11-010
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Category assortment

  • Forestry products
  • Hunting products
  • Fish and other fishing products
  • Forestry, hunting and fishing equipment
  • Fishing-related services
  • Forestry-related services
  • Hunting-related services
  • Crops
  • Plants
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding services
  • Livestock

» Buyer data

Przedszkole Miejskie w Barczewie
ul. Słowackiego 7
Barczewo 11-010
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in