ZAPYTANIE OFERTOWE sygn. EZP/671/2019 - Zakup posiłków regeneracyjnych w formie cateringu dla pracowników OPEC Sp. z o.o. w Gdyni
» Notice description
Nazwa: posiłki regeneracyjne
Opis: posiłki regeneracyjne w formie cateringu dla pracowników OPEC Sp. z o.o. w Gdyni
Ilość: 1 [szt.]
Wymagania dodatkowe:
offer_value (Wartość oferty)
jakość (Punkty za jakość posiłków zostaną przyznane przez członków Komisji przetargowej. Każdy z członków Komisji przyzna wg subiektywnej oceny punkty za:
a) sposób przygotowania posiłku (zgodność z opisem zawartym w dokumentacji przetargowej);
b) smak posiłku;
c) wygląd posiłku.
)
warunki płatności (przelew 14 dni, proszę potwierdzić)
Opis i specyfikacja:
OKRĘGOWE PRZEDSIĘBIORSTWO ENERGETYKI CIEPLNEJ Spółka z o.o. w Gdyni zaprasza do złożenia oferty na sukcesywne dostawy posiłków regeneracyjnych w formie cateringu dla pracowników OPEC Sp. z o.o. w Gdyni.
I. Warunki realizacji określone zostały w SIWZ dołączonym do postępowania:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup gotowych posiłków dla pracowników Zamawiającego.
2. Posiłki winny być dostarczane na miejsce prowadzonych prac remontowych na terenie miast: Gdynia, Rumia oraz Wejherowo (miejsce dostawy określane będzie w trakcie składania zamówień).
3. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 10:00 –11:30 w dni powszednie od poniedziałku do piątku wynosi:
a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 55 sztuk;
b) na terenie miasta Wejherowa – 8 sztuk.
Zamawiający codziennie (w dni powszednie od poniedziałku do piątku), w godzinach 7:00 - 7:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego.
4. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 18:00 –19:30 w dni powszednie od poniedziałku do piątku wynosi:
a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 5 sztuk,
b) na terenie miasta Wejherowa – 3 sztuki.
Zamawiający codziennie (w dni powszednie od poniedziałku do piątku), w godzinach 12:00 - 13:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego.
5. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 10:00 – 11:30 w sobotę wynosi:
a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 5 sztuk;
b) na terenie miasta Wejherowa – 3 sztuki.
W każdą sobotę Zamawiający w godzinach 07:00 - 07:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego.
6. Dzienna szacunkowa liczba posiłków, które winny być dostarczone w godzinach 18:00 –19:30 w sobotę wynosi:
a) na terenie miast: Gdynia i Rumia – 5 sztuk;
b) na terenie miasta Wejherowa – 3 sztuki.
W każdą sobotę Zamawiający w godzinach 12:00 - 13:30, zgłosi telefonicznie ilość posiłków oraz rodzaj posiłków koniecznych do przygotowania i dowiezienia na miejsce wskazane przez Zamawiającego o ile Strony zawartej umowy nie uzgodnią inaczej (w przypadku posiłków dostarczanych w soboty dla pracowników na godziny wieczorne, Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia ich wraz z posiłkami dostarczanymi w soboty w godzinach 10:00 – 11:30).
7. Szacunkowe ilości posiłków wskazane w powyższych punktach mogą ulec zmianie w zależności od m.in. absencji pracowników lub potrzeby przeprowadzenia dodatkowych, nieplanowych prac remontowych o charakterze awaryjnym.
8. Szacunkowe ilości nie są zobowiązaniem Zamawiającego, a zmiana ilości zamawianych posiłków nie wpłynie na ich cenę jednostkową.
9. W sytuacjach awaryjnych dopuszcza się możliwość zamawiania posiłków w niedziele oraz w dni świąteczne. Posiłki zamawiane w niedziele lub w dni świąteczne winny mieć formę i skład w miarę możliwości jak najbardziej zbliżony do posiłków dostarczanych w pozostałe dni tygodnia.
10. Posiłki muszą być przygotowywane ze świeżych produktów i podawane na ciepło w jednorazowych opakowaniach termoizolacyjnych oraz posiadać plastikowe sztućce i serwetkę – każdy z posiłków winien być zapakowany osobno.
11. Wskazane wagi poszczególnych składników dań są gramaturą sprzed obróbki.
12. Koszt jednorazowych opakowań (osobnych dla każdego z posiłków), sztućców i serwetek oraz koszt transportu na miejsce wskazane przez Zamawiającego na terenie miast: Gdynia, Rumia oraz Wejherowo winien być wliczony w cenę posiłku.
13. Termin realizacji zamówienia: od dnia 02.11.2019r. do dnia 31.01.2020r. z możliwością przedłużenia umowy do dnia 31.03.2020r. przy zachowaniu niezmienności cen zaoferowanych pierwotnie przez Wykonawcę.
14. W razie braku możliwości wywiązania się przez Wykonawcę z obowiązku przygotowania posiłków, Wykonawca zobowiązany będzie na swój koszt dostarczyć w wymaganym terminie zamówione posiłki przez osobę trzecią, bez ponoszenia dodatkowych kosztów przez Zamawiającego.
15. Zamawiający zastrzega sobie prawo niezapowiedzianej kontroli rodzaju, jakości i gramatury posiłków dostarczanych pracownikom.
II. Opis sposobu przygotowania ofert
1. Oferta winna być sporządzona zgodnie z wzorem Zamawiającego.
2. Oferta musi być podpisana przez osobę/osoby uprawnione do reprezentowania i składania oświadczeń woli w imieniu Wykonawcy - zgodnie z wpisem do właściwego rejestru. Jeżeli upoważnienie do podpisywania oferty, reprezentowania Wykonawcy w postępowaniu i zaciągania zobowiązań w wysokości odpowiadającej cenie oferty wynika z pełnomocnictwa - winno być ono udzielone (podpisane) przez osobę /osoby uprawnione zgodnie z wpisem do właściwego rejestru, oraz dołączone do oferty (w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza).
3. Ofertę należy złożyć w zaklejonym, nienaruszonym opakowaniu z napisem „Zakup posiłków regeneracyjnych w formie cateringu dla pracowników OPEC Sp. z o.o. w Gdyni” oraz nazwą i adresem Wykonawcy (dopuszcza się odcisk pieczęci).
4. Uwzględnione zostaną wyłącznie oferty dostarczone w terminie, odpowiadające przedmiotowi zamówienia oraz warunkom i wymogom podanym w niniejszej siwz.
W przypadku pytań:
- merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku w prawym, dolnym rogu formularza "Wyślij wiadomość" lub pod nr tel. (058) 627 38 18 - Ewa Nosowska-Wichert.
- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00 do 17:00.
Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest podpisanie umowy lub porozumienia handlowego.
Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
24.10.2019 | 09:00
» Location
» Category assortment
- Catering services
» Buyer data
Okręgowe Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej Spółka z o.o.
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.