Dostawa mięsa i wędlin
» Notice description
1
Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku)
35
kg
2
Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%)
20
kg
3
Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%)
10
kg
4
Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% )
150
kg
5
Boczek surowy bez żeberek
130
kg
6
Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego)
25
kg
7
Ćwiartka z kurczaka
600
kg
8
Filet z kurczaka surowy (vacum)
220
kg
9
Filet z indyka surowy (vacum)
60
kg
10
Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego)
40
kg
11
Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka )
40
kg
12
Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż)
200
kg
13
Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa)
80
kg
14
Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa)
80
kg
15
Golonka tylnia surowa z/k
50
kg
16
Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego)
30
kg
17
Indyk w galarecie
60
kg
18
Kurczak w galarecie
60
kg
19
Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu minimum 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego)
70
kg
20
Karczek wieprzowy b/k (vacum)
170
kg
21
Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy )
105
kg
22
Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa)
150
kg
23
Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa)
90
kg
24
Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa)
150
kg
25
Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
100
kg
26
Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min.80% mięsa)
90
kg
27
Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa)
100
kg
28
Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa)
50
kg
29
Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego)
130
kg
30
Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego)
20
kg
31
Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa)
100
kg
32
Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego)
90
kg
33
Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka)
160
kg
34
Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy)
130
kg
35
Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa)
500
szt
36
Kości karkowe
160
kg
37
Kości schabowe
200
kg
38
Kurczak cały świeży
220
kg
39
Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka)
50
kg
40
Łopatka wieprzowa b/k (vacum)
700
kg
41
Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem
50
kg
42
Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
50
kg
43
Mięso drobne indycze (vacum)
30
kg
44
Nogi wieprzowe
130
kg
45
Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie min. 80% mięsa wieprzowego)
60
kg
46
Ozory wieprzowe
120
kg
47
Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%)
100
kg
48
Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej)
130
kg
49
Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%)
80
kg
50
Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%)
80
kg
51
Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa)
45
kg
52
Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
45
kg
53
Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g)
500
szt
54
Podgardle surowe bez skóry
50
kg
55
Podudzie z kurczaka surowe
220
kg
56
Podudzie wędzone z kurczaka (vacum)
280
kg
57
Porcje rosołowe
885
kg
58
Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa)
120
kg
59
Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa)
70
kg
60
Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)
50
kg
61
Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa)
80
kg
62
Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego)
30
kg
63
Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%)
60
kg
64
Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu)
100
kg
65
Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu)
70
kg
66
Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa)
350
kg
67
Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
100
kg
68
Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g)
130
kg
69
Podgardle surowe bez skóry
60
kg
70
Podudzie z kurczaka surowe
90
kg
71
Podudzie wędzone z kurczaka (vacum)
60
kg
72
Porcje rosołowe
70
kg
73
Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa)
40
kg
74
Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa)
50
kg
75
Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)
280
kg
76
Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa)
80
kg
77
Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego)
250
kg
78
Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%)
110
kg
79
Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu)
90
kg
80
Wieprzowa II-mięso drobne klasy A
45
kg
81
Żołądki drobiowe (vacum)
120
kg
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
04.09.2019 | 09:00
» Location
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska
» Category assortment
- Forestry products
- Hunting products
- Fish and other fishing products
- Forestry, hunting and fishing equipment
- Fishing-related services
- Forestry-related services
- Hunting-related services
- Crops
- Plants
- Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
- Agricultural, horticultural and livestock breeding services
- Livestock
» Buyer data
Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Forestry, hunting and fishing category published on OnePlace in last 10 days.