Dostawa mięsa i wędlin

» Notice description

1
Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie min. 90% surowego karczku)
35
kg
2
Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka min. 73%)
20
kg
3
Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy min. 79%)
10
kg
4
Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy min. 85% )
150
kg
5
Boczek surowy bez żeberek
220
kg
6
Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie min. 85% boczku wieprzowego)
25
kg
7
Ćwiartka z kurczaka
600
kg
8
Filet z kurczaka surowy (vacum)
240
kg
9
Filet z indyka surowy (vacum)
60
kg
10
Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie min. 66% mięsa z fileta drobiowego surowego)
40
kg
11
Filet z indyka wędzony (mająca w składzie min. 70% surowego fileta z indyka )
80
kg
12
Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż)
200
kg
13
Galareta z mięsem wieprzowym (min. 50% mięsa)
80
kg
14
Galareta z mięsem drobiowym (min. 50% mięsa)
80
kg
15
Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie min. 60% mięsa wieprzowego)
30
kg
16
Indyk w galarecie
60
kg
17
Kurczak w galarecie
60
kg
18
Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu min. 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego)
70
kg
19
Karczek wieprzowy b/k (vacum)
130
kg
20
Kaszanka pieczona (mająca w składzie min. 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy )
105
kg
21
Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa)
150
kg
22
Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 80% mięsa)
90
kg
23
Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie min. 87% mięsa)
150
kg
24
Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie min. 60% mięsa)
100
kg
25
Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 80% mięsa)
90
kg
26
Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 80% mięsa)
100
kg
27
Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie min.87% mięsa)
50
kg
28
Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie min. 35% mięsa wieprzowego)
100
kg
29
Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie min. 64% mięsa wieprzowego)
20
kg
30
Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie min. 53% mięsa)
100
kg
31
Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego)
90
kg
32
Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 93% mięsa z piersi kurczaka)
160
kg
33
Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy)
130
kg
34
Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie min. 85% mięsa)
50
szt
35
Kości karkowe
160
kg
36
Kości schabowe
200
kg
37
Kurczak cały świeży
220
kg
38
Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie min. 87% mięsa z piersi kurczaka)
30
kg
39
Łopatka wieprzowa b/k (vacum)
750
kg
40
Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem
50
kg
41
Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie min. 60% mięsa)
50
kg
42
Mięso drobne indycze (vacum)
30
kg
43
Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie min. 80% mięsa wieprzowego)
60
kg
44
Ozory wieprzowe
120
kg
45
Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie min. 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%)
100
kg
46
Parówki z szynki (mająca w składzie min. 90% szynki wieprzowej)
130
kg
47
Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie min. 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%)
80
kg
48
Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie min. 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%)
80
kg
49
Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie min. 45% mięsa)
45
kg
50
Pasztetowa we flaku (mająca w składzie min. 60% mięsa)
45
kg
51
Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g)
300
szt
52
Podgardle surowe bez skóry
50
kg
53
Podudzie z kurczaka surowe
220
kg
54
Podudzie wędzone z kurczaka (vacum)
280
kg
55
Porcje rosołowe
885
kg
56
Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie min. 64% mięsa)
120
kg
57
Polędwica drobiowa (mająca w składzie min. 43% mięsa)
70
kg
58
Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie min. 62% mięsa wieprzowego))
50
kg
59
Rolada z kurczaka (mająca w składzie min. 40% mięsa)
80
kg
60
Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto min. 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego)
30
kg
61
Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych min. 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone min. 10%)
60
kg
62
Schab pieczony, produkt wysokowydajny, wieprzowy (mająca w składzie min. 65% surowego schabu)
100
kg
63
Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie min. 60% surowego schabu)
70
kg
64
Schab wp surowy b/k (vacum)
300
kg
65
Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie min. 90% mięsa)
100
kg
66
Serdelki wieprzowe
80
kg
67
Słonina surowa bez skóry
80
kg
68
Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie min. 99% mięsa)
90
kg
69
Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie min. 65% mięsa)
60
kg
70
Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie min. 97% mięsa)
70
kg
71
Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie min. 65% mięsa)
40
kg
72
Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie min. 65% mięsa)
50
kg
73
Szynka wp surowa b/k (vacum)
280
kg
74
Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum)
80
kg
75
Udziec z kurczaka surowy
250
kg
76
Udziec wołowy b/k (vacum)
110
kg
77
Wątróbka drobiowa
90
kg
78
Wieprzowa II-mięso drobne klasy A
45
kg
79
Żołądki z indyka (vacum)
120
kg

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

17.05.2019 | 09:00


» Location

ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Category assortment

  • Forestry products
  • Hunting products
  • Fish and other fishing products
  • Forestry, hunting and fishing equipment
  • Fishing-related services
  • Forestry-related services
  • Hunting-related services
  • Crops
  • Plants
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding services
  • Livestock

» Buyer data

Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in