Usługa gastronomiczna oraz wynajem sali konferencyjnej dla uczestników konferencji szkoleniowej w ramach projektu GOSPOSTRATEG „Strategia wykorzystania owadów jako alternatywnych źródeł białka dla pasz zwierzęcych i perspektyw przyszłej produkcji w Polsce" – postępowanie powtórzone.
» Notice description
Opis przedmiotu zamówienia:
1. Wynajem sali konferencyjnej:
sala wyposażona w rzutnik, ekran, nagłośnienie, mikrofon, pilot do prezentacji, flipchart, dostęp do internetu
sala na 150 osób
udostępnienie sali przez dwa dni: 02.09.2021 r. i 03.09.2021 r. (opłata za dzień)
dostęp do bezpłatnych miejsc parkingowych na terenie obiektu dla min. 40 samochodów osobowych
możliwości rezerwacji pokoi hotelowych ze śniadaniami dla min. 100 uczestników konferencji w tym samym obiekcie (opłatę za pokoje ponosić będą uczestnicy konferencji szkoleniowej).
ze względów epidemiologicznych i możliwość szerzenia Covid-19 wymaga się organizacji części gastronomicznej oraz sal wykładowych i możliwości rezerwacji pokoi hotelowych w tym samym obiekcie
2. Usługa gastronomiczna:
02.09.2021 r. godz. 9.00 – 18.00 przerwa kawowa całodniowa: kawa, herbata min. 3 rodzaje, napoje zimne (woda gaz. i niegazowana, soki owocowe), cytryna, mleko, cukier, kruche ciastka.
02.09.2021 r. godz. 13.00 – 15.00 obiad, w formie bufetu składającego się dwóch zup do wyboru, dwóch dań głównych do wyboru oraz deseru i napoi (woda gazowana i niegazowana, soki owocowe). Przykładowe menu: zupa do wyboru minestrone/krem z białych warzyw; danie główne: do wyboru podudzie z kurczaka w ziołowej panierce/medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie myśliwskim + dodatki kaszotto z zielonymi warzywami/kluski śląskie/ziemniaki pieczone z czosnkiem i rozmarynem/zasmażana czerwona kapusta/surówki.
02.09.2021 r. godz. 18.30 – 22.00 kolacja w formie bufetowej/serwowanej składająca się z zupy, dwóch dań głównych do wyboru, dwóch deserów do wyboru oraz zimnych przekąsek i napoi bezalkoholowych (woda gazowana i niegazowana, soki owocowe). Przykładowe menu: zupa krem, danie główne do wyboru: mięsne lub ryba do wyboru + dodatki: ziemniaki opiekane z ziołami/ryż z warzywami/opiekane warzywa korzenne/zestaw surówek. Zimne przekąski: mozzarella z rukolą i pomidorkami koktajlowymi/sałatka amerykańska z sałatą lodową, grillowanym kurczakiem, ananasem, pomidorami, cebulą/ śledź w sosie musztardowym/ deska mięs pieczonych/pierś z kurczaka w pikantnej marynacie z mango na różnych rodzajach sałat i świeżymi warzywami. Dwa desery do wyboru: np. panna cotta z musem truskawkowym/krem z ciemnej czekolady z orzechami laskowymi.
03.09.2021 r. godz. 10.00 – 11.00 przerwa kawowa jednorazowa: kawa, herbata min. 3 rodzaje, napoje zimne (woda gaz. i niegazowana, soki owocowe), cytryna, mleko, cukier, kruche ciastka.
03.09.2021 r. godz. 12.30 – 14.00 obiad, w formie bufetu składającego się dwóch zup do wyboru, dwóch dań głównych do wyboru oraz deseru i napoi (woda gazowana i niegazowana, soki owocowe). Przykładowe menu: zupa do wyboru: krem z pieczonych pomidorów z prażonym słonecznikiem/zupa pieczarkowa; drugie danie do wyboru: kurczak w paprykowym trio/dorsz w sosie cytrynowym + dodatki ziemniaki pieczone z rozmarynem/kasza pęczak/warzywa gotowane/surówki.
Termin wykonania zamówienia – 02-03.09.2021 r.
Liczba uczestników: maksymalnie 150 osób (Na etapie przygotowania niniejszego postępowania, Zamawiający nie ma możliwości przedstawienie ostatecznej ilości osób biorących udział w spotkaniu. Ostateczna liczba osób, która będzie uwzględniona w fakturze za usługę będzie potwierdzona do 25.08.2021r.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
27.07.2021 | 10:00
» Location
24-100 Puławy
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy
Al. Partyzantów 57
24-100 Puławy
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.