Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie ciepłego posiłku w formie drugiego dania w ramach realizacji projektu pn. „Obiad dla potrzebujących w Śródmieściu” z budżetu obywatelskiego na 2021 rok.
» Notice description
Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie ciepłego posiłku w formie drugiego dania w ramach realizacji projektu pn. „Obiad dla potrzebujących w Śródmieściu” z budżetu obywatelskiego na 2021 rok.
Zamawiający przewiduje przygotowanie i dostawy średnio 450 gorących posiłków tygodniowo, w formie drugiego dania porcjowanych w naczyniach jednorazowych, biodegradowalnych wraz z deserem w formie sezonowego owocu, w następujące dni tygodnia, tj. zgodnie z poniższym harmonogramem:
- poniedziałek – średnio 150 porcji w godzinach od 12:00 do 14.00*,
- środa – średnio 150 porcji w godzinach od 12:00 do 14.00*,
- piątek – średnio 150 porcji w godzinach od 12:00 do 14.00*.
Dodatkowo Zamawiający planuje prowadzenie kontroli jakości wydawanych posiłków, w terminach, o których Wykonawca zostanie powiadomiony, w związku z tym do zamówienia należy doliczyć 18 dodatkowych porcji, które będą przekazywane Zamawiającemu.
Wielkość szacunkowa dla całości zamówienia przez okres realizacji przedmiotu zamówienia wynosi – 18 018 porcji - dla takiej liczby należy wyliczyć cenę oferty.
*Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany godzin, w których Wykonawca wydawać będzie posiłki, które mogą polegać na zmianie wyłącznie przedziału godzinowego, ale także na zmianie liczby godzin, w czasie których Wykonawca będzie wydawał posiłki, przy czym liczba godzin w ciągu dnia nie przekroczy 3 godzin w przedziale godzinowym od 10.00 do 19.00 bez prawa do zmiany wynagrodzenia.
Wykonawca powinien uwzględnić w/w podczas składania oferty i jej wyceny.
3. Wykonawca zobowiązany jest do:
- przygotowywania posiłków o wartości kalorycznej nie mniejszej niż 1500 kcal;
- zapewnienia zróżnicowanego jadłospisu przez kolejne dni tygodnia, przy czym te same potrawy nie mogą powtarzać się częściej niż raz na 14 dni, tj. 6 posiłków;
- przygotowywania posiłków wyłącznie w dniu ich wydawania;
- zapewnienia, aby posiłki były gorące;
- przedstawiania jadłospisu na 14 dni tj. 6 posiłków. Każdorazowo jadłospis wymaga akceptacji Zamawiającego.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
03.03.2021 | 10:00
» Location
00-217 Warszawa
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. Andrzeja Tymowskiego
ul. Konwiktorska 3/5
00-217 Warszawa
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.