Zakup i dostawa wędlin z mięsa czerwoengo.
» Notice description
3.1. W celu określenia jakości odbieranego towaru Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli przez: inspektora PIS (IW), WOMP, WIJHARS, laboratorium Zamawiającego (także w obecności uprawnionego przedstawiciela Zamawiającego) w zakresie: procesów technologicznych, jakości surowców użytych do produkcji, stanu sanitarno – higienicznego pomieszczeń, urządzeń i maszyn produkcyjnych, higieny osobistej zatrudnionego personelu, warunków socjalnych, warunków magazynowania surowców i gotowych przetworów, sposobu transportowania towaru.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
10.12.2020 | 10:00
» Location
Narutowicza 10A
Szczecin 70-231
Województwo: zachodniopomorskie
Polska
» Category assortment
- Meat, poultry, fish and seafood
» Buyer data
15 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Szczecinie
Narutowicza 10A
Szczecin 70-231
Województwo: zachodniopomorskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Food products category published on OnePlace in last 10 days.