Dostawa mięsa i wędlin
» Notice description
1 Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 25 kg
2 Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 20 kg
3 Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 10 kg
4 Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 170 kg
5 Boczek surowy bez żeberek 100 kg
6 Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 15 kg
7 Ćwiartka z kurczaka 600 kg
8 Filet z kurczaka surowy (vacum) 260 kg
9 Filet z indyka surowy (vacum) 40 kg
10 Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 40 kg
11 Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 40 kg
12 Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 130 kg
13 Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 20 kg
14 Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 20 kg
15 Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 30 kg
16 Golonka wieprzowa surowa z/k tylnia 45 kg
17 Indyk w galarecie 80 kg
18 Kurczak w galarecie 80 kg
19 Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu minimum 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego) 90 kg
20 Karczek wieprzowy b/k (vacum) 230 kg
21 Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 105 kg
22 Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg
23 Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg
24 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 150 kg
25 Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 100 kg
26 Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg
27 Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg
28 Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 30 kg
29 Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 120 kg
30 Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 20 kg
31 Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 50 kg
32 Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 80 kg
33 Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 90 kg
34 Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 65 kg
35 Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 500 szt
36 Kości karkowe 160 kg
37 Kości schabowe 150 kg
38 Kurczak cały świeży 150 kg
39 Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 40 kg
40 Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 500 kg
41 Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg
42 Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 80 kg
43 Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg
44 Nogi wieprzowe 130 kg
45 Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego) 60 kg
46 Ozory wieprzowe 60 kg
47 Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 50 kg
48 Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 100 kg
49 Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 140 kg
50 Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 140 kg
51 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 70 kg
52 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 80 kg
53 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 400 szt
54 Podgardle surowe bez skóry 70 kg
55 Podudzie z kurczaka surowe 260 kg
56 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 330 kg
57 Porcje rosołowe 930 kg
58 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 70 kg
59 Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 60 kg
60 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 50 kg
61 Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 100 kg
62 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 60 kg
63 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 100 kg
64 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 100 kg
65 Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 70 kg
66 Schab wp surowy b/k (vacum) 250 kg
67 Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 100 kg
68 Serdelki wieprzowe 150 kg
69 Słonina surowa bez skóry 60 kg
70 Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa) 90 kg
71 Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 90 kg
72 Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 70 kg
73 Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 40 kg
74 Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg
75 Szynka wp surowa b/k (vacum) 320 kg
76 Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 50 kg
77 Udziec z kurczaka surowy 80 kg
78 Udziec wołowy b/k (vacum) 110 kg
79 Wątróbka drobiowa 105 kg
80 Żołądki z indyka (vacum) 120 kg
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
30.10.2020 | 09:00
» Location
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska
» Category assortment
- Forestry products
- Hunting products
- Fish and other fishing products
- Forestry, hunting and fishing equipment
- Fishing-related services
- Forestry-related services
- Hunting-related services
- Crops
- Plants
- Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
- Agricultural, horticultural and livestock breeding services
- Livestock
» Buyer data
Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Forestry, hunting and fishing category published on OnePlace in last 10 days.