Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania jesienno-zimowego
» Notice description
Część I
Bakłażany kg 100, Brokuły kg 350, Brzoskwinie kg 100, Buraki ćwikłowe kg 3 000, Cebula kg 1 100, Cykoria kg 20, Czarna rzepa kg 250, Czosnek świeży kg 40, Gruszki kg 500, Jabłka kg 5 500, Kalafiory kg 550, Kapusta biała kg 3 800, Kapusta brukselska kg 250, Kapusta czerwona kg 1 800, Kapusta kiszona kg 2 600, Kapusta pekińska kg 1 800, Kapusta włoska kg 300, Koperek zielony kg 70, Marchew kg 4 000, Natka kolendry kg 20, Natka pietruszki kg 60, Ogórki kiszone kg 1 600, Ogórki świeże kg 1 200, Papryka słodka kg 350, Pieczarki kg 550, Pietruszka korzeniowa kg 800, Pomidory kg 3 000, Por kg 800, Rzodkiewka kg 250, Sałata kg 1 750,
Sałata lodowa kg 800, Seler korzeniowy kg 1 500, Seler naciowy kg 20, Szczypiorek kg 140, Szpinak świeży kg 40, Śliwki kg 200, Winogrona kg 400.
Część II
Ziemniaki jadalne kg 40 000.
Część III
Banany kg 4 000, Cytryny kg 80, Kiwi kg 600, Mandarynki kg 2 000, Melony kg 600, Pomarańcze kg 1 000.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
12.10.2020 | 09:00
» Location
ul. Śmidowicza 69
Gdynia 81-127
Województwo: pomorskie
Polska
» Category assortment
- Crops
- Plants
» Buyer data
Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
ul. Śmidowicza 69
Gdynia 81-127
Województwo: pomorskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Agricultural and horticultural products, livestock category published on OnePlace in last 10 days.