Świadczenie usług cateringowych dla uczestników projektu „System Aktywizacji Społeczno- Zawodowej w powiecie puckim- etap II” nr RPPM.06.01.01-22-0001/19 w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Osi Priorytetowej 6 Integracja, Działanie 06.01 Aktywna Integracja, poddziałanie 06.01.01. Aktywizacja społeczno- zawodowa- mechanizm ZIT
» Opis zapytania
Zakładany zakres usługi cateringu (liczba uczestników, liczba dni świadczenia usługi).
1) przewidywana liczba uczestników i dni szkoleniowych objętych usługą cateringu:
8 osób – 10 dni szkoleniowych.
2) Przewidywana ilość porcji produktów została określona w załączniku nr 1a do Zapytania- Formularz cenowy
3) Zamawiający zastrzega możliwość zwiększenia lub zmniejszenia porcji produktów określonych w Załączniku nr 1a do Zapytania, maksymalnie o 25%. Wówczas wynagrodzenie za realizację całego przedmiotu zamówienia, ulegnie proporcjonalnemu zmniejszeniu lub zwiększeniu, w oparciu o ceny jednostkowe podane w załączniku nr 1a do Zapytania – Formularz cenowy
55321000-6 – Usługi przygotowywania posiłków
55520000-1 – Usługi dostarczania posiłków
55320000-9 – Usługi podawania posiłków
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
24.09.2020 | 10:00
» Lokalizacja
84-100 Puck
» Kategoria asortymentowa
- Usługi gastronomiczne
» Dane nabywcy
Powiat Pucki
ul. E. Orzeszkowej 5
84-100 Puck
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Gastronomia, catering, hotelarstwo z ostatnich 10 dni.