Powrót

Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach

» Opis zapytania

1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja sukcesywnej usługi cateringowej dla uczestników konferencji/spotkań/seminariów o charakterze naukowym oraz innych wydarzeń organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach.
2. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania do miejsca wydania i podawania gotowych posiłków oraz napojów z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów w czasie konferencji/spotkań/seminariów o charakterze naukowym oraz innych wydarzeń organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach, w terminach i ilościach wskazanych przez zamawiającego.
3. Świadczenie usług cateringowych w ramach organizowanych przez zamawiającego wydarzeń będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.
4. Każde zlecenie będzie obejmować usługi cateringowe dla minimum 15 osób i maksymalnie 100 osób, w zależności od charakteru wydarzenia, którego dotyczy usługa cateringowa, co będzie określał każdorazowo zamawiający
w zleceniu.
5. Zamawiający dopuszcza organizację nie więcej niż 2 spotkań połączonych ze świadczeniem usług cateringowych tego samego dnia, maksymalnie dla 100 osób.
6. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia
w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów
tj. do prądu i wody.
7. W sytuacji zgłoszenia zapotrzebowania przez zamawiającego, wykonawca zapewnia stoły bufetowe pokryte czarnym materiałem typu stretch (nakładki elastyczne), stoliki koktajlowe w czarnych pokrowcach typu klepsydra (każdy stolik koktajlowy na maksimum 6 osób), krzesła oraz stoły (stabilne, dostosowane swoim wyglądem i rozmiarem do rodzaju wydarzenia).
8. Podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilości zestawów cateringowych służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawów cateringowych będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.
9. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają:
9.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej ,,PPU’’ stanowiące Formularz nr 4 do SWZ.
9.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: ,,OPZ’’ stanowiący Formularz nr 5 do SWZ.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

08.05.2024 | 09:00


» Lokalizacja

40-287 Katowice


» Kategoria asortymentowa

  • Usługi cateringowe

» Dane nabywcy

Biuro Zamówień Publicznych
ul. 1 Maja 50
40-287 Katowice
telefon: null


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się