Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych).
» Opis zapytania
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych).
Przez świadczenie usług restauracyjnych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia, podawania posiłków (zestawów), dbania o czystość w trakcie spotkania jak i uprzątnięcia pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia po zakończeniu usługi.
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (w skrócie: SOPZ) stanowi załącznik nr 3 do ogłoszenia/załącznik nr 2 do wzoru umowy.
3. Dodatkowe warunki realizacji zamówienia określa wzór umowy stanowiący załącznik nr 2 do ogłoszenia.
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
30.09.2020 | 09:00
» Lokalizacja
40-037 Katowice
» Kategoria asortymentowa
- Usługi gastronomiczne
» Dane nabywcy
Urząd Marszałkowski Województwa Śląskiego
ul. Ligonia 46
40-037 Katowice
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Gastronomia, catering, hotelarstwo z ostatnich 10 dni.