DOSTAWA URZADZEŃ GASTRONOMICZNYCH
» Opis zapytania
Przedmiotem zamówienia jest dostawa urządzeń gastronomicznych wyszczególnionych w formularzu ofetowo-cenowym, który został zawarty w załączniku nr 2 do SIWZ. Zamawiający wymaga, aby oferowany sprzęt był fabrycznie nowy, nieużywany, posiadający zabezpieczenia zastosowane przez producenta oraz wolny od wszelkich wad fizycznych i prawnych. Wskazanie w opisie przedmiotu zamówienia znaków towarowych, patentów lub pochodzenia materiałów, należy rozumieć jako określenie wymaganych minimalnych parametrów technicznych lub standardów jakościowych. Oznacza to, iż Wykonawca może zaoferować materiały równoważne o takich samych lub lepszych parametrach technicznych, jakościowych, funkcjonalnych lub użytkowych. Zgodnie z art. 30 ust. 5 ustawy PZP Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
15.11.2019 | 10:00
» Lokalizacja
ul. Jana III Sobieskiego 277
Wejherowo 84-200
Województwo: pomorskie
Polska
» Kategoria asortymentowa
- AGD Małe
- AGD Duże
- Akcesoria kuchenne
» Dane nabywcy
18 Wojskowy Oddział Gospodarczy
ul. Jana III Sobieskiego 277
Wejherowo 84-200
Województwo: pomorskie
Polska
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii AGD z ostatnich 10 dni.