sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w 2017 roku podczas szkoleń dla Beneficjentów Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego realizujących projekty unijne w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020
» Opis zapytania
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w 2017 roku podczas szkoleń dla Beneficjentów Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego realizujących projekty unijne w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 3 do siwz/Załącznik nr 1
do umowy.
2. Zamawiający wymaga aby w miarę zaistnienia możliwości posiłki były serwowane w sposób dostępny dla wszystkich konsumentów, w tym dla osób niepełnosprawnych. W przypadku zleceń zawierających obsługę kelnerską personel powinien uwzględnić indywidualne potrzeby osób niepełnosprawnych.
3. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu zamówienia, przy czym liczba zestawów określona w SOPZ stanowi maksymalną ilość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia zamówienia do ilości nie mniejszej niż 60% wartości umowy, a wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Za zgodą wykonawcy zamawiający może zmniejszyć zamówienie do ilości mniejszej niż 60% wartości umowy.
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
27.04.2017 | 12:00
» Lokalizacja
ul. Ligonia 46
Katowice
śląskie
» Kategoria asortymentowa
- Usługi gastronomiczne
» Dane nabywcy
Województwo Śląskie
ul. Ligonia 46
Katowice
śląskie
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Gastronomia, catering, hotelarstwo z ostatnich 10 dni.