Sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie"

» Opis zapytania

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i ryb mrożonych, owoców i warzyw przetworzonych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” których szczegółowy opis / uwagi zawarte są w „Opisie przedmiotu zamówienia” stanowiącym załącznik do SIWZ:

1. Ananas 580 g szt 10 ;
2. Borowik połówki 2,5 kg szt 15 ;
3. Borowik kostki 2,5 kg szt 15 ;
4. Brokuł róża 2,5 kg szt 30 produkt I-klasy jakości ;
5. Brukselka 2,5 kg szt 10 ;
6. Brzoskwinie 850 g szt 10 ;
7. Dorsz filet b/s kg 8 ;
8. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 2 ;
9. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 30 9mm, produkt I-klasy jakości ;
10. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 40 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości ;
11. Frytura 22 l szt. 20 ;
12. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku ;
13. Gruszka w syropie 850 g szt. 8 połówki ;
14. Grzanki ziołowo-czosnkowe 0,5 kg op 14 ;
15. Kalafior róża 2,5 kg szt 10 produkt I-klasy jakości ;
16. Kapary 720 g szt 13 ;
17. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 50 ;
18. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 30 ;
19. Kurki mrożone 2,5 kg szt 25 ;
20. Malina 1 kg szt 100 malina cała,produkt I-klasy jakości ;
21. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 50 produkt I-klasy jakości ;
22. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5 ;
23. Miruna filet ze skórą kg 15 ;
24. Morele suszone kg 4 ;
25. Ogórki konserwowe 1 kg szt 75 ;
26. Okoń nilowy filet kg 40 ;
27. Oliwki czarne 900 g szt 8 ;
28. Oliwki zielone 900 g szt 8 ;
29. Papryka konserwowa kg 8 ;
30. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 15 ;
31. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 20 ;
32. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6 ;
33. Pstrąg patroszony z głową kg 22 ;
34. Rodzynki sułtańskie kg 11 produkt I-klasy jakości ;
35. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 4 ;
36. Szparagi mrożone białe kg 8 ;
37. Szyjki rakowe kg 20 ;
38. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 5 ;
39. Szparagi mrożone zielone kg 8 ;
40. Szparagi konserwowe 370 g szt 12 ;
41. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 20 ;
42. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 10 ;
43. Truskawka 2,5 kg szt 60 truskawka cała ;
44. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 4 ;
45. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 10 ;
46. Sandacz mrożony kg 50 bez lodu ;
47. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 15 ;
48. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 100 typu abel ;
49. Frytki Julienne 2,5 kg szt 50 produkt I-klasy jakości ;
50. Frytki do steku „Belgijskie” 2,5 kg szt 10 gruba do steku, produkt I-klasy jakości ;
51. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5 ;
52. Kapary jabłkowe 1 l szt 5 ;
53. Halibut dzwonki kg 10 kalibrowany (szt ok. 200-220g) ;
54. Inne szt/kg 10 ;

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

11.12.2020 | 10:00


» Lokalizacja

ul. Łazienna 6
Kalisz 62-800
Województwo: wielkopolskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Alkohole i produkty tytoniowe
  • Dania gotowe i specjalne produkty odżywcze
  • Grzyby
  • Kawa, herbata, napary
  • Mięso, drób, ryby i owoce morza
  • Nabiał
  • Napoje
  • Pieczywo
  • Produkty skrobiowe
  • Produkty spożywcze dla zwierząt
  • Przetwory owocowe i warzywne
  • Przetwory tłuszczowe
  • Przyprawy i dodatki do dań
  • Słodycze i przekąski

» Dane nabywcy

Centrum Kultury i Sztuki
ul. Łazienna 6
Kalisz 62-800
Województwo: wielkopolskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się