Zakup i dostawa wędlin z mięsa czerwoengo.
» Opis zapytania
3.1. W celu określenia jakości odbieranego towaru Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli przez: inspektora PIS (IW), WOMP, WIJHARS, laboratorium Zamawiającego (także w obecności uprawnionego przedstawiciela Zamawiającego) w zakresie: procesów technologicznych, jakości surowców użytych do produkcji, stanu sanitarno – higienicznego pomieszczeń, urządzeń i maszyn produkcyjnych, higieny osobistej zatrudnionego personelu, warunków socjalnych, warunków magazynowania surowców i gotowych przetworów, sposobu transportowania towaru.
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
10.12.2020 | 10:00
» Lokalizacja
Narutowicza 10A
Szczecin 70-231
Województwo: zachodniopomorskie
Polska
» Kategoria asortymentowa
- Mięso, drób, ryby i owoce morza
» Dane nabywcy
15 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Szczecinie
Narutowicza 10A
Szczecin 70-231
Województwo: zachodniopomorskie
Polska
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Produkty spożywcze z ostatnich 10 dni.