Świadczenie usług cateringowych dla uczestników projektu „System Aktywizacji Społeczno- Zawodowej w powiecie puckim- etap II” nr RPPM.06.01.01-22-0001/19 w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Osi Priorytetowej 6 Integracja, Działanie 06.01 Aktywna Integracja, poddziałanie 06.01.01. Aktywizacja społeczno- zawodowa- mechanizm ZIT
» Notice description
Zakładany zakres usługi cateringu (liczba uczestników, liczba dni świadczenia usługi).
1) przewidywana liczba uczestników i dni szkoleniowych objętych usługą cateringu:
8 osób – 10 dni szkoleniowych.
2) Przewidywana ilość porcji produktów została określona w załączniku nr 1a do Zapytania- Formularz cenowy
3) Zamawiający zastrzega możliwość zwiększenia lub zmniejszenia porcji produktów określonych w Załączniku nr 1a do Zapytania, maksymalnie o 25%. Wówczas wynagrodzenie za realizację całego przedmiotu zamówienia, ulegnie proporcjonalnemu zmniejszeniu lub zwiększeniu, w oparciu o ceny jednostkowe podane w załączniku nr 1a do Zapytania – Formularz cenowy
55321000-6 – Usługi przygotowywania posiłków
55520000-1 – Usługi dostarczania posiłków
55320000-9 – Usługi podawania posiłków
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
24.09.2020 | 10:00
» Location
84-100 Puck
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
Powiat Pucki
ul. E. Orzeszkowej 5
84-100 Puck
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.