Dostawy sukcesywne ryb oraz przetworów rybnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
» Notice description
1. SOLA FILET - limanda żółtopłetwa ( bez skóry, mrożony, kl.I ,opakowanie max 5 kg netto)Należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 30
2. DORSZ FILET - Bałtycki (ze skórą - mrożony IQF,k.l, opakowanie max 5 kg netto-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 1700
3. SANDACZ FILET (mrożony ze skóra, IQF , kl I, opakowanie max 5 kg netto)Należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 600
4. MINTAJ FILET ( mrożony IQF, bez skóry, kl I, opakowanie max 5 kg )-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 200
5. FLĄDRA FILET ( mrożony IQF, kl I,opakowanie max 5 kg )- należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 900
6. MORSZCZUK FILET ( mrożony SHP, bez skóry kl I, opakowanie max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury) kg 1000
7. MIRUNA FILET (Mrożony, ze skórą, Klasy I) opakowanie max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 550
8. PANGA FILET ( mrożona IQF, bez skóry kl I, opakowanie 5 kg netto )-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 100
9. TILAPIA FILET ( mrożona IQF, bez skóry kl I, najlepsza jakość, opakowanie 10 kg -należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 1700
10. ŁOSOŚ FILET - Norweski ( mrożony se skorą, , pakowany na tacce -vacum,pojedyńcze płaty ,opakowanie max 10 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 150
11. HALIBUT FILET ( mrożony IQF, ze skórą, kl I,pakowany na tacce,pojedyńcze płaty-opakowanie max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 120
12 Filet z okonia-mrożony IQF,klasa I,opak max 10 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 150
13 FILET Z DORSZA BAŁTYCKIEGO (ze skórą - świeży,kl.I,dostarczany w okresie połowu,waga jednego fileta min 350 g,opakowanie max 10 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 400
14 FLĄDRA TUSZA ( świeża, kl I, opak max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20
15 FILET Z ŁOSOSIA NORWESKIEGO ( ze skórą świeży, kl. I, 1 filet o wadze min 1 kg, trymowany bez osci ) opak max 10 kg kg 80
16 FILET Z PSTRĄGA (świeży, ze skórą,waga jednego fileta min 250 gr-opakowanie max 10 kg kg 1750
17 PSTRĄG ŚWIEŻY (świeży, ze skórą,waga w szt min 1 kg-opak max 5 kg-należy podać cenę netto w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20
18 ŁOSOŚ NORWESKI W CAŁOŚCI - świeży, waga 1 szt max 5-6 kg klasa I,należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20
19 PŁATY ŚLEDZIOWE (świeże, klasa I,)- opak max 5 kg,należy podać cenę netto w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20
20 ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno, płat, świeży, waga 1 szt min 1 kg kg 15
21 ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno , krojony w plastry , świeży, opakowanie max 200 gr kg 15
22 PŁAT Z MAKRELI ( wędzony na ciepło, świeży, kl I, opakowanie max 4 kg kg 70
23 MAKRELA WĘDZONA CAŁA ( wędzona na ciepło, świeży, kl I, opakowanie max 5 kg kg 220
24 ŚLEDŹ WĘDZONY PŁAT ( wędzony na zimno, świeży, kl I, waga jednego fileta min 150 gr,opakowanie max 4 kg kg 40
25 HALIBUT WĘDZONY (wędzony na ciepło, świeży, kI 1, opakowanie max 5 kg kg 5
26 WĘGORZ ( wędzony, kl. I, waga 1 szt min 1 kg-opakowanie max 4 kg kg 5
27 PSTRĄG WĘDZONY w całości (wędzony na zimno, klasa I ,waga jednej sztuki min 1 kg-opakowanie max 4 kg kg 10
28 TILAPIA WĘDZONA FILET (wędzona na zimno, klasa I ,waga jednefo fileta min 400 gr,opakowanie max 4 kg kg 15
29 SALSA KRAJANKA ŚLEDZIOWA (Krajanka śledziowa z dodatkiem papryki)-opakowanie max 3 kg kg 140
30 KRAJANKA ŚLEDZIOWA ŻYDOWSKA (Krajanka śledziowa z dodatkiem ziół)-opakowanie max 3 kg kg 100
31 SAŁATKA KRABOWA (Sałatka z paluszków surimi z dodatkiem majonezu)-opakowanie max 3 kg kg 10
32 ROLMOPSY KASZUBSKIE (marynowane w oleju z marynowaną cebulą)-opakowanie max 3 kg-należy podać necę netto w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 140
33 ROLMOPSY W OCCIE (marynowane w occie z cebulą i ogórkiem)-opakowanie max 3 kg-należy podać cenę netto surowca w w odniesieniu do wagi netto po odcieku kg 80
34 KORECZKI ŚLEDZIOWE Z PAPRYKĄ (marynowane w oleju z marynowaną cebulą i ogórkiem)-opakowanie max 3 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 200
35 FILETY ŚLEDZIOWE MARYNOWANE - w occie kl. I, -opakowanie max 4 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 170
36 FILETY ŚLEDZIOWE SOLONE - w zalewie solnej kl. I, opakowanie max 4 kg-należy podać cenę jednostkową surowca w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 25
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
16.08.2019 | 09:00
» Location
Żeromskiego 52
Władysławowo 84-120
Województwo: pomorskie
Polska
» Category assortment
- Fish and other fishing products
» Buyer data
Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
Żeromskiego 52
Władysławowo 84-120
Województwo: pomorskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Forestry, hunting and fishing category published on OnePlace in last 10 days.