Dostawa mięsa i wędlin

» Notice description

1
Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie min. 90% surowego karczku)
35
kg
2
Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka min. 73%)
20
kg
3
Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy min. 79%)
10
kg
4
Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy min. 85% )
150
kg
5
Boczek surowy bez żeberek
220
kg
6
Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie min. 85% boczku wieprzowego)
25
kg
7
Ćwiartka z kurczaka
600
kg
8
Filet z kurczaka surowy (vacum)
240
kg
9
Filet z indyka surowy (vacum)
60
kg
10
Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie min. 66% mięsa z fileta drobiowego surowego)
40
kg
11
Filet z indyka wędzony (mająca w składzie min. 70% surowego fileta z indyka )
80
kg
12
Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż)
200
kg
13
Galareta z mięsem wieprzowym (min. 50% mięsa)
80
kg
14
Galareta z mięsem drobiowym (min. 50% mięsa)
80
kg
15
Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie min. 60% mięsa wieprzowego)
30
kg
16
Indyk w galarecie
60
kg
17
Kurczak w galarecie
60
kg
18
Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu min. 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego)
70
kg
19
Karczek wieprzowy b/k (vacum)
130
kg
20
Kaszanka pieczona (mająca w składzie min. 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy )
105
kg
21
Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa)
150
kg
22
Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 80% mięsa)
90
kg
23
Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie min. 87% mięsa)
150
kg
24
Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie min. 60% mięsa)
100
kg
25
Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 80% mięsa)
90
kg
26
Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 80% mięsa)
100
kg
27
Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie min.87% mięsa)
50
kg
28
Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie min. 35% mięsa wieprzowego)
100
kg
29
Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie min. 64% mięsa wieprzowego)
20
kg
30
Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie min. 53% mięsa)
100
kg
31
Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego)
90
kg
32
Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 93% mięsa z piersi kurczaka)
160
kg
33
Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy)
130
kg
34
Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie min. 85% mięsa)
50
szt
35
Kości karkowe
160
kg
36
Kości schabowe
200
kg
37
Kurczak cały świeży
220
kg
38
Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie min. 87% mięsa z piersi kurczaka)
30
kg
39
Łopatka wieprzowa b/k (vacum)
750
kg
40
Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem
50
kg
41
Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie min. 60% mięsa)
50
kg
42
Mięso drobne indycze (vacum)
30
kg
43
Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie min. 80% mięsa wieprzowego)
60
kg
44
Ozory wieprzowe
120
kg
45
Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie min. 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%)
100
kg
46
Parówki z szynki (mająca w składzie min. 90% szynki wieprzowej)
130
kg
47
Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie min. 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%)
80
kg
48
Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie min. 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%)
80
kg
49
Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie min. 45% mięsa)
45
kg
50
Pasztetowa we flaku (mająca w składzie min. 60% mięsa)
45
kg
51
Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g)
300
szt
52
Podgardle surowe bez skóry
50
kg
53
Podudzie z kurczaka surowe
220
kg
54
Podudzie wędzone z kurczaka (vacum)
280
kg
55
Porcje rosołowe
885
kg
56
Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie min. 64% mięsa)
120
kg
57
Polędwica drobiowa (mająca w składzie min. 43% mięsa)
70
kg
58
Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie min. 62% mięsa wieprzowego))
50
kg
59
Rolada z kurczaka (mająca w składzie min. 40% mięsa)
80
kg
60
Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto min. 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego)
30
kg
61
Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych min. 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone min. 10%)
60
kg
62
Schab pieczony, produkt wysokowydajny, wieprzowy (mająca w składzie min. 65% surowego schabu)
100
kg
63
Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie min. 60% surowego schabu)
70
kg
64
Schab wp surowy b/k (vacum)
300
kg
65
Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie min. 90% mięsa)
100
kg
66
Serdelki wieprzowe
80
kg
67
Słonina surowa bez skóry
80
kg
68
Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie min. 99% mięsa)
90
kg
69
Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie min. 65% mięsa)
60
kg
70
Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie min. 97% mięsa)
70
kg
71
Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie min. 65% mięsa)
40
kg
72
Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie min. 65% mięsa)
50
kg
73
Szynka wp surowa b/k (vacum)
280
kg
74
Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum)
80
kg
75
Udziec z kurczaka surowy
250
kg
76
Udziec wołowy b/k (vacum)
110
kg
77
Wątróbka drobiowa
90
kg
78
Wieprzowa II-mięso drobne klasy A
45
kg
79
Żołądki z indyka (vacum)
120
kg

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

17.05.2019 | 09:00


» Location

ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Category assortment

  • Forestry products
  • Hunting products
  • Fish and other fishing products
  • Forestry, hunting and fishing equipment
  • Fishing-related services
  • Forestry-related services
  • Hunting-related services
  • Crops
  • Plants
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding services
  • Livestock

» Buyer data

Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in

Stay up to date with the news from the market
 

Requests from Forestry, hunting and fishing category published on OnePlace in last 10 days.