ŚWIADCZENIE USŁUG HOTELOWEJ I RESTAURACYJNEJ NA POTRZEBY WYJAZDÓW ZAGRANICZNYCH ORGANIZOWANYCH W RAMACH MOBILNOŚCI EDUKACYJNYCH REALIZOWANYCH W RAMACH PROGRAMU OPERACYJNEGO WIEDZA EDUKACJA ROZWÓJ, W RAMACH PROJEKTU „PONADNARODOWA MOBILNOŚĆ UCZNIÓW I ABSOLWENTÓW ORAZ KADRY KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO”, NA ZASADACH PROGRAMU ERASMUS+, SEKTOR KSZTAŁCENIE I SZKOLENIA ZAWODOWE, 2018-1-PL01-KA102-049551

» Notice description

Przedmiotem postępowania jest świadczenie przez Wykonawcę usługi społecznej, tj. na świadczenie usługi hotelarskiej i restauracyjnej w tym realizację zakwaterowania i wyżywienia dla uczestników mobilności międzynarodowych w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, w ramach projektu „Ponadnarodowa mobilność uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego”, na zasadach Programu Erasmus+ sektor Kształcenie i szkolenia zawodowe, w miejscowości Leptokarya (600 63), w regionie Pierias w Grecji.
Zamawiający wymaga realizacji usługi przy spełnieniu poniższych wymagań: 1. Obiekt hotelowy o standardzie minimum 4 gwiazdek, oferujący zakwaterowanie i wyżywienie. 2. W miejscowości Leptokarya, 600 63 w Grecji, gdzie odbywać się mają praktyki w ramach mobilności edukacyjnych.
3. Oferujący zakwaterowanie w pokojach 1-, 2-, 3- lub 4-osobowych,mogący jednocześnie pomieścić 44 uczestników. Zamawiający planuje realizację usługi w następujących terminach:
1. 01.04.2019 r. - 12.04.2019 r. dla 44 osób (40 uczestników + 4opiekunów) – Leptokarya, Grecja Umowa o udzielenie zamówienia na usługę społeczną zostanie zawarta na czas oznaczony, tj. od dnia jej podpisania do 30 dni od dnia zakończenia realizacji ostatniej usługi opisanej powyżej.
Zamawiający dopuszcza realizację usługi w obiektach spełniających następujące wymogi: 1. hotele kategorii minimum 4 gwiazdek w rozumieniu przepisów § 2 ust.2 pkt. 1 rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (Dz. U. Nr 188 z 2004 r., poz. 1945) 2. zakwaterowanie, wyżywienie, co najmniej 1 sala konferencyjna mogąca pomieścić 44 osoby, winny znajdować się na terenie tego samego obiektu. Zamawiający dopuszcza realizację zakwaterowania przy zachowaniu następujących wymagań: 1. Zakwaterowanie i wykwaterowanie realizowane będą w godzinach wskazanych przez Zamawiającego2. Uczestnicy będą kwaterowani w pokojach wg zapotrzebowania Zamawiającego opisanego w części V. niniejszego Opisu przedmiotu zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo do modyfikacji zapotrzebowania zgodnie z umową stanowiącą Załącznik nr 4 do Istotnych Warunków Zamówienia.
Zamawiający dopuszcza realizację zakwaterowania przy zachowaniu następujących wymagań:
1. Uczestnicy będą kwaterowani w pokojach wyposażonych w 1 – 4 łóżka z samodzielną łazienką wyposażoną w toaletę, umywalkę, prysznic lub wannę. 2. Uczestnicy będą zakwaterowani w pokojach zapewniających ciszę i spokój w godzinach od 22:00 do 7:00 3. Uczestnicy będą mieli dostęp do Internetu za pośrednictwem sieci WiFi w poszczególnych pokojach. Zamawiający dopuszcza realizację wyżywienia przy zachowaniu następujących wymagań: 1. Wykonawca zapewni wyżywienie dla wszystkich uczestników wg zapotrzebowania Zamawiającego 2. Wyżywienie będzie realizowane w godzinach wskazanych przez Zamawiającego. 3. Wyżywienie będzie realizowane wg zapotrzebowania Zamawiającego opisanego w części V. niniejszego Opisu przedmiotu zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo do modyfikacji zapotrzebowania zgodnie z umową stanowiącą Załącznik nr 4 do Istotnych Warunków Zamówienia. 4. Wykonawca zapewni wyżywienie dla uczestników o trzech porach jako śniadanie, obiad i kolację. Zamawiający dopuszcza realizację wyżywienia przy zachowaniu następujących wymagań: 1. Wykonawca zapewni śniadanie w formie bufetu, którego jadłospis zawierać będzie co najmniej: a) 3 rodzaje wędlin w plasterkach b) 3 rodzaje serów w plasterkach c) twaróg d) jajecznica lub parówki na ciepło e) pieczywo f) masło g) kawa lub herbata h) 2 rodzaje soków do wyboru i) woda gazowana i niegazowana 2. Wykonawca zapewni obiad w formie bufetu lub serwowany, którego jadłospis zawierać będzie co najmniej: a) zupa (do wyboru 2 rodzaje, w tym jedna wegetariańska) b) drugie danie (do wyboru 4 rodzaje, w tym jedno wegetariańskie) składające się z potrawy głównej (np. filet drobiowy), dodatków (np. ryż, ziemniaki) oraz surówki (np. typu colesław) c) deser (do wyboru 3 rodzaje) d) kawa lub herbata e) 2 rodzaje soków do wyboru f) Woda gazowana i niegazowana 3. Wykonawca zapewni kolację w formie bufetu lub serwowana, którego jadłospis zawierać będzie co najmniej: a) 3 rodzaje wędlin w plasterkach b) 3 rodzaje serów w plasterkach c) twaróg d) danie na ciepło (do wyboru 4 rodzaje, typu np. pierogi, bigos, placki ziemniaczane) e) pieczywo f) masło g) kawa lub herbata h) 2 rodzaje soków do wyboru i woda gazowana i niegazowana 4. Wykonawca zapewni wyżywienie w zakresie (gramaturze) zwykle stosowanej w swojej bieżącej działalności usługowej w miejscu realizacji usługi. 5. Wykonawca w ramach usługi zapewni odpowiednią obsługę. 6. Smak i podanie wyżywienia będą charakteryzowały

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

27.02.2019 | 09:00


» Location

ul. Strefowa 3
Tomaszów Mazowiecki 97-200
Województwo: łódzkie
Polska


» Category assortment

  • Hotels

» Buyer data

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 6
ul. Strefowa 3
Tomaszów Mazowiecki 97-200
Województwo: łódzkie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in