ŚWIADCZENIE USŁUG HOTELOWEJ I RESTAURACYJNEJ NA POTRZEBY WYJAZDÓW ZAGRANICZNYCH ORGANIZOWANYCH W RAMACH MOBILNOŚCI EDUKACYJNYCH REALIZOWANYCH W RAMACH PROGRAMU OPERACYJNEGO WIEDZA EDUKACJA ROZWÓJ, W RAMACH PROJEKTU „PONADNARODOWA MOBILNOŚĆ UCZNIÓW I ABSOLWENTÓW ORAZ KADRY KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO”, NA ZASADACH PROGRAMU ERASMUS+, SEKTOR KSZTAŁCENIE I SZKOLENIA ZAWODOWE, 2018-1-PL01-KA102-049551
» Notice description
Przedmiotem postępowania jest świadczenie przez Wykonawcę usługi społecznej, tj. na świadczenie usługi hotelarskiej i restauracyjnej w tym realizację zakwaterowania i wyżywienia dla uczestników mobilności międzynarodowych w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, w ramach projektu „Ponadnarodowa mobilność uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego”, na zasadach Programu Erasmus+ sektor Kształcenie i szkolenia zawodowe, w miejscowości Leptokarya (600 63), w regionie Pierias w Grecji.
Zamawiający wymaga realizacji usługi przy spełnieniu poniższych wymagań: 1. Obiekt hotelowy o standardzie minimum 4 gwiazdek, oferujący zakwaterowanie i wyżywienie. 2. W miejscowości Leptokarya, 600 63 w Grecji, gdzie odbywać się mają praktyki w ramach mobilności edukacyjnych.
3. Oferujący zakwaterowanie w pokojach 1-, 2-, 3- lub 4-osobowych,mogący jednocześnie pomieścić 44 uczestników. Zamawiający planuje realizację usługi w następujących terminach:
1. 01.04.2019 r. - 12.04.2019 r. dla 44 osób (40 uczestników + 4opiekunów) – Leptokarya, Grecja Umowa o udzielenie zamówienia na usługę społeczną zostanie zawarta na czas oznaczony, tj. od dnia jej podpisania do 30 dni od dnia zakończenia realizacji ostatniej usługi opisanej powyżej.
Zamawiający dopuszcza realizację usługi w obiektach spełniających następujące wymogi: 1. hotele kategorii minimum 4 gwiazdek w rozumieniu przepisów § 2 ust.2 pkt. 1 rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (Dz. U. Nr 188 z 2004 r., poz. 1945) 2. zakwaterowanie, wyżywienie, co najmniej 1 sala konferencyjna mogąca pomieścić 44 osoby, winny znajdować się na terenie tego samego obiektu. Zamawiający dopuszcza realizację zakwaterowania przy zachowaniu następujących wymagań: 1. Zakwaterowanie i wykwaterowanie realizowane będą w godzinach wskazanych przez Zamawiającego2. Uczestnicy będą kwaterowani w pokojach wg zapotrzebowania Zamawiającego opisanego w części V. niniejszego Opisu przedmiotu zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo do modyfikacji zapotrzebowania zgodnie z umową stanowiącą Załącznik nr 4 do Istotnych Warunków Zamówienia.
Zamawiający dopuszcza realizację zakwaterowania przy zachowaniu następujących wymagań:
1. Uczestnicy będą kwaterowani w pokojach wyposażonych w 1 – 4 łóżka z samodzielną łazienką wyposażoną w toaletę, umywalkę, prysznic lub wannę. 2. Uczestnicy będą zakwaterowani w pokojach zapewniających ciszę i spokój w godzinach od 22:00 do 7:00 3. Uczestnicy będą mieli dostęp do Internetu za pośrednictwem sieci WiFi w poszczególnych pokojach. Zamawiający dopuszcza realizację wyżywienia przy zachowaniu następujących wymagań: 1. Wykonawca zapewni wyżywienie dla wszystkich uczestników wg zapotrzebowania Zamawiającego 2. Wyżywienie będzie realizowane w godzinach wskazanych przez Zamawiającego. 3. Wyżywienie będzie realizowane wg zapotrzebowania Zamawiającego opisanego w części V. niniejszego Opisu przedmiotu zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo do modyfikacji zapotrzebowania zgodnie z umową stanowiącą Załącznik nr 4 do Istotnych Warunków Zamówienia. 4. Wykonawca zapewni wyżywienie dla uczestników o trzech porach jako śniadanie, obiad i kolację. Zamawiający dopuszcza realizację wyżywienia przy zachowaniu następujących wymagań: 1. Wykonawca zapewni śniadanie w formie bufetu, którego jadłospis zawierać będzie co najmniej: a) 3 rodzaje wędlin w plasterkach b) 3 rodzaje serów w plasterkach c) twaróg d) jajecznica lub parówki na ciepło e) pieczywo f) masło g) kawa lub herbata h) 2 rodzaje soków do wyboru i) woda gazowana i niegazowana 2. Wykonawca zapewni obiad w formie bufetu lub serwowany, którego jadłospis zawierać będzie co najmniej: a) zupa (do wyboru 2 rodzaje, w tym jedna wegetariańska) b) drugie danie (do wyboru 4 rodzaje, w tym jedno wegetariańskie) składające się z potrawy głównej (np. filet drobiowy), dodatków (np. ryż, ziemniaki) oraz surówki (np. typu colesław) c) deser (do wyboru 3 rodzaje) d) kawa lub herbata e) 2 rodzaje soków do wyboru f) Woda gazowana i niegazowana 3. Wykonawca zapewni kolację w formie bufetu lub serwowana, którego jadłospis zawierać będzie co najmniej: a) 3 rodzaje wędlin w plasterkach b) 3 rodzaje serów w plasterkach c) twaróg d) danie na ciepło (do wyboru 4 rodzaje, typu np. pierogi, bigos, placki ziemniaczane) e) pieczywo f) masło g) kawa lub herbata h) 2 rodzaje soków do wyboru i woda gazowana i niegazowana 4. Wykonawca zapewni wyżywienie w zakresie (gramaturze) zwykle stosowanej w swojej bieżącej działalności usługowej w miejscu realizacji usługi. 5. Wykonawca w ramach usługi zapewni odpowiednią obsługę. 6. Smak i podanie wyżywienia będą charakteryzowały
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
27.02.2019 | 09:00
» Location
ul. Strefowa 3
Tomaszów Mazowiecki 97-200
Województwo: łódzkie
Polska
» Category assortment
- Hotels
» Buyer data
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 6
ul. Strefowa 3
Tomaszów Mazowiecki 97-200
Województwo: łódzkie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.