Usługa cateringowa realizowana podczas trwania szkoleń studentów w projekcie pn. „Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni – absolwenci UKW”
» Notice description
4.1 Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej realizowanej podczas trwania szkoleń studentów w projekcie pn. „Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni – absolwenci UKW”.
Usługa cateringowa rozumiana jest jako dostawa posiłków oraz sprzętu niezbędnego do realizacji przedmiotu zamówienia w formie wskazanej przez Zamawiającego (obrusy, naczynia, sztućce itp.).
Napoje i potrawy powinny być serwowane w ilości adekwatnej do liczby uczestników.
Zamawiający udostępni potrzebne pomieszczenia i stoły.
Adres i godzina realizacji usługi zostaną uzgodnione z Zamawiającym za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: magda@ukw.edu.pl, nie później niż na 2 dni przed datą rozpoczęcia spotkań. Szczegółowe menu posiłków zostanie uzgodnione z Zamawiającym na podstawie co najmniej 2 propozycji przedstawionych przez Wykonawcę za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: magda@ukw.edu.pl, nie później niż na 2 dni przed datą rozpoczęcia spotkań.
Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (rozłożenie na stołach), a także na obsłudze po zakończeniu uroczystości (uprzątnięcie stołów i pomieszczeń w których serwowane będą posiłki) we wskazanym przez Zamawiającego miejscu na terenie obiektu.
4.2 Usługa cateringowa obejmuje (gramatura w przeliczeniu dla 1 osoby):
• Przerwa kawowa:
kawa – min. 300 ml
herbata – min. 300 ml
sok – min. 400 ml
cukier w saszetkach lub w kostkach, śmietanka do kawy
woda butelkowana: gazowana/niegazowana 0,5 l
bułka – min. 1 szt. na co najmniej 1 rodzaju pieczywa (wędlina, ser, masło, warzywa)
ciastka min. 2 rodzaje po 5 szt. z każdego rodzaju (10 szt.)
• Ciepły posiłek:
porcja mięsa/ryby min. 150 g co najmniej 4 rodzaje – beef strogonoff/potrawka z kurczaka z ryżem/lasagne/gulasz
Zamawiający planuje przeprowadzenie:
- 8 bloków szkoleń, na które przewidziane jest 32 dni, każdy dzień po 8 h, łączna liczba uczestników szkoleń 235 osób;
- 8 warsztatów, na które przewidziane jest 24 dni, każdy dzień po 8 h, łączna liczba uczestników warsztatów wynosi 117 osób.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
14.02.2018 | 12:00
» Location
Chodkiewicza 30
Bydgoszcz 85-064
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
Uniwersytet Kazimierza Wielkiego
Chodkiewicza 30
Bydgoszcz 85-064
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.