,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach’’
» Notice description
1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja sukcesywnej usługi cateringowej na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach.
2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 moduły (gdzie za moduł rozumie się część). Oznacza to, że zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych zgodnie z poniższym zestawieniem. Zamawiający nie ogranicza liczby części, na którą wykonawca może złożyć ofertę, ani nie wskazuje maksymalnej liczby części, na które zamówienie może zostać udzielone temu samemu wykonawcy.
2.1. MODUŁ I
Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie sukcesywnych usług cateringowych dla uczestników studiów podyplomowych organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach położonych
w Katowicach przy ul. Bogucickiej 3, 3a, 5 oraz przy ul. Adamskiego 7.
2.2. MODUŁ II
Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie sukcesywnych usług cateringowych dla uczestników studiów podyplomowych organizowanych na terenie obiektu Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach Filia w Rybniku położonego w Rybniku przy ul. Rudzkiej 13c.
3. Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania posiłków i napojów oraz ich dowóz/dostarczenie i podanie w terminach i ilościach każdorazowo wskazanych przez zamawiającego w zleceniu, z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów.
4. W ramach Modułu I każdorazowe zlecenie obejmować będzie usługi cateringowe dla min. 25 osób i nie więcej niż 40 osób co będzie określał każdorazowo zamawiający.
5. W ramach Modułu II każdorazowe zlecenie obejmować będzie usługi cateringowe dla min. 25 osób i nie więcej niż 70 osób, co będzie określał każdorazowo zamawiający.
6.Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.
7. Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia
w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody.
8. W sytuacji zgłoszenia zapotrzebowania przez zamawiającego, wykonawca zapewnia stoły bufetowe pokryte czarnym materiałem typu stretch (nakładki elastyczne), stoliki koktajlowe w czarnych pokrowcach typu klepsydra (każdy stolik koktajlowy na maksimum 6 osób), krzesła oraz stoły (stabilne, dostosowane swoim wyglądem i rozmiarem do rodzaju wydarzenia).
9. Zarówno dla modułu I jak i modułu II podane przez zamawiającego w Formularzu nr 1 do SWZ ( Formularz oferty) ilości zestawów cateringowych służą jedynie do oceny i porównania ofert i oparte są na wielkościach szacowanych. Faktyczne ilości zestawów cateringowych będą wynikały z bieżących, rzeczywistych potrzeb zamawiającego.
10. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają:
10.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej ,,PPU’’ stanowiące Załącznik nr 1A i nr 1B do SWZ.
10.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: ,,OPZ’’ stanowiący Załącznik nr 2 do SWZ.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
18.04.2024 | 09:00
» Location
40-287 Katowice
» Category assortment
- Catering services
» Buyer data
Biuro Zamówień Publicznych
ul. 1 Maja 50
40-287 Katowice
telefon: null
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.