Dostawa sprzętu gastronomicznego, porcelany i akcesoria kuchennych.

» Notice description

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa w punktach żywienia w obiektach „Uzdrowisko Kołobrzeg” S.A. sprzętu gastronomicznego, porcelany i akcesoria kuchennych, zgodnie z załącznikiem nr 1.
2. Szczegółowy opis i warunki dostawy wyszczególniono w Załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji.
2. Dostarczany sprzęt powinien być fabrycznie nowy oraz zaopatrzony w odpowiednie atesty i certyfikaty oraz powinien odpowiadać parametrom technicznym i użytkowym opisanym w specyfikacjach asortymentowych zamieszczonych w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji. Do każdego urządzenia powinna być dołączona instrukcja obsługi sporządzona w języku polskim oraz karta gwarancyjna.
3. Z dostawą łączy się usługa polegająca na dostarczeniu zamawianego sprzętu transportem wykonawcy do miejsca przeznaczenia, zainstalowania urządzeń w miejscu pracy, podłączenie urządzeń do odpowiednich sieci i ich uruchomienie, a także przeprowadzenie szkolenia personelu obsługującego urządzenia.

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

05.12.2018 | 10:00


» Location

ks. Piotra Ściegiennego 1
Kołobrzeg 78-100
Województwo: zachodniopomorskie
Polska


» Category assortment

  • Small household appliances
  • Large household appliances
  • Kitchen accessories

» Buyer data

Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna
ks. Piotra Ściegiennego 1
Kołobrzeg 78-100
Województwo: zachodniopomorskie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in