Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności

» Notice description

Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności z zachowaniem przepisów ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (j.t. Dz. U. 2017r, poz. 149 z późn. zm.) i rozporządzeń wykonawczych. Wykonawca jest zobowiązany stosować się do zasad systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli HACCP. Szacunkowa ilość posiłków ( śniadania, obiady i kolacje ) dziennie: Oraz dodatkowo: diety o zmienionej konsystencji – 17 II śniadania - 20 podwieczorki - 32 kolacje nocne – 7 zupy obiadowe dodatkowe wg. obowiązującego jadłospisu dekadowego – 3 zupy mleczne dodatkowo wg obowiązującego jadłospisu dekadowego - 3 Szacunkowa ilość posiłków może ulec zmianie maksymalnie o 20% do wskazanego zakresu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest jednoczęściowy

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

04.07.2018 | 09:00


» Location

ul. Nowodworskiego 14-18
Tuchola 89-500
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska


» Category assortment

  • Catering services

» Buyer data

Szpital Tucholski Spółka z o.o.
ul. Nowodworskiego 14-18
Tuchola 89-500
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in