Zapewnienie noclegu i wyżywienia dla uczestników XXIX Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania
» Notice description
1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu i wyżywienia (śniadanie, obiad, kolacja) dla uczestników XXIX Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania – Jastrowie, Piła w terminie od dnia 19.06.2018 do 25.06.2018 r.
2. Przewidywana maksymalna ilość uczestników Festiwalu zgodnie z załącznikiem nr 5 do SIWZ – Druk zapotrzebowania.
3. Wyżywienie:
19.06.2018 Kolacja - 290 osób
20.06.2018 Śniadanie - 290 osób
Obiad - 290 osób
Kolacja - 440 osób
21.06.2018 Śniadanie - 440 osób
Obiad - 440 osób
Kolacja - 440 osób
22.06.2018 Śniadanie - 440 osób
Obiad - 440 osób
Kolacja - 440 osób
23.06.2018 Śniadanie - 440 osób
Obiad - 440 osób
Kolacja - 440 osób
24.06.2018 Śniadanie - 440 osób
Obiad - 440 osób
Kolacja - 440 osób
25.06.2018 Śniadanie - 290 osób
4. Zakwaterowanie:
19/20.06.2018 - 290 osób
20/21.06.2018 - 440 osób
21/22.06.2018 - 440 osób
22/23.06.2018 - 440 osób
23/24.06.2018 - 440 osób
24/25.06.2018 - 290 osób
5. Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników Festiwalu powinno znajdować się w odległości maksymalnie do 30 km od Jastrowia. Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie w ośrodku, pensjonacie, motelu, hotelu minimum 100 osób jednocześnie.
6. Wykonawca zobowiązany jest do posiadania placówki w której świadczona będzie usługa. Obiekt musi posiadać jadalnię lub może ona znajdować się w innym budynku na tej samej posesji. Sala jadalna powinna być wyposażona w odpowiednią ilość miejsc siedzących, aby można było wydać
i umożliwić konsumpcję poszczególnych posiłków przez wszystkich zakwaterowanych uczestników
w krótkim okresie czasu.
7. Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie uczestników w pokojach maksymalnie 6 osobowych,
z jednym oknem, wyposażonych w pojedyncze lub piętrowe łóżka z czystą pościelą- poduszka, kołdra, poszwa i poszewka.
8. Wykonawca zapewni dostęp do łazienek z pełnym węzłem sanitarnym z ciepłą i zimną wodą. Pomieszczenia sanitarne powinny być wyposażone w urządzenia natryskowe, miskę ustępową, umywalkę, mydło i papier toaletowy. Obiekt musi spełniać wymogi prawa związane z higieną, sanitarne i p.poż.
9. Wykonawca zapewni wyżywienie w postaci trzech posiłków dziennie:
a) Śniadanie – w formie porcji – zimny lub ciepły posiłek, napój ciepły lub zimny,
b) Obiad – w formie porcji – zupa, drugie danie, dodatki, napój ciepły lub zimny,
c) Kolacja – w formie porcji – zimny lub ciepły posiłek, dodatki, napój ciepły lub zimny.
Posiłki powinny być różnorodne i wydawane w takich godzinach, by nie kolidowały z programem występów dla danego zespołu.
10. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany danego posiłku w formę tzw. suchego prowiantu. Zamawiający zgłosi ten fakt Wykonawcy najpóźniej do godziny 16 dnia poprzedzającego.
11. Zamawiający zapłaci Wykonawcy za nocleg i wyżywienie w przeliczeniu na ilość osób faktycznie zakwaterowanych.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
17.05.2018 | 12:00
» Location
pl. Staszica 1
Piła 64920
Województwo: wielkopolskie
Polska
» Category assortment
- Hotels
» Buyer data
Regionalne Centrum Kultury Fabryka Emocji
pl. Staszica 1
Piła 64920
Województwo: wielkopolskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.