Usługa polegająca na przeglądach konserwacyjnych i naprawach sprzętu gastronomicznego, sprzętu chłodniczego i agregatów na samochodach występujących w użytkowaniu Służby Żywnościowej
» Notice description
Przedmiotem usługi są przeglądy konserwacyjne oraz naprawy sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w użytkowaniu pododdziałów 31.WOG Zgierz
w następujących rejonach:
1) m. Zgierz – kompleks koszarowy ul. Konstantynowska 85,
2) m. Łódź – kompleksy koszarowe na ul. 6-go Sierpnia 90 oraz ul. Źródłowa 52 – kuchnia i stołówka wojskowa, magazyn żywnościowy, pododdziały WCKMed oraz instytucje będące na zaopatrzeniu;
3) m. Tomaszów Mazowiecki – kompleks koszarowy ul. Piłsudskiego 72 - kuchnia i stołówka wojskowa, pododdziały 25 BKPow;
4) m. Nowy Glinnik – kompleks koszarowy - kuchnia i stołówka wojskowa, magazyn żywnościowy, pododdziały 25 BKPow;
5) m. Leźnica Wielka – kompleks koszarowy - kuchnia i stołówka wojskowa, magazyn żywnościowy, pododdziały 25 BKPow.
6) m. Kutno - instytucje będące na zaopatrzeniu;
Przetarg dotyczyć będzie kosztów roboczogodziny wykonania usługi (w tym podstawowe elementy konserwacyjne – regulacja, smarowanie). Łączna wartość roboczogodzin i załączonych kosztów materiałów/części zużytych do przeprowadzenia przeglądów lub awaryjnej naprawy stanowić będzie wartość faktury do zapłaty. Każdorazowo przy wykonaniu usługi dokonywany będzie odbiór wykonania usługi przez użytkownika sprzętu i na tą okoliczność zostanie sporządzony protokół odbioru, podpisany przez obie strony (Wykonawcę
i użytkownika).
Wykonawca zobowiązany zostanie do dokonania wpisu w dowodzie urządzenia o przeprowadzonej naprawie oraz dopuszczeniu do dalszej eksploatacji sprzętu (pozytywnej lub negatywnej). Wykonawca udzieli gwarancji na elementy, które
w trakcie naprawy zostaną wymienione na nowe.
W przypadku wybrania oferty zostanie zawarta umowa do określonej kwoty na współpracę do 15.12.2018r.
Przeglądy, konserwacje oraz tzw. Obsługa Roczna przeprowadzona zostanie 2 razy w trakcie trwania umowy (termin i wykaz sprzętu określony w umowie),
Awaryjne naprawy sprzętu będą realizowane w okresie do 48 godzin od zgłoszenia awarii (pisemnego, telefonicznego, faxem) w przypadku sprzętu gastronomicznego.
Natychmiast po zgłoszeniu awarii, usługa zostanie wykonana w okresie do 24 godzin od chwili przyjęcia zgłoszenia w przypadku urządzeń chłodniczych (w tym również w dni świąteczne i dni wolne od pracy).
Sprzęt będący w okresie gwarancji podlega tylko przeglądowi konserwacyjnemu, który nie może naruszać warunków gwarancji danego sprzętu.
Wykonawca musi dysponować osobami dokonującymi napraw i przeglądów urządzeń gastronomicznych, które posiadają świadectwa kwalifikacji uprawniające do obsługi technicznej, demontażu oraz naprawy urządzeń
i instalacji zawierających substancje kontrolowane, a także do odzysku substancji kontrolowanych, ich recyklingu, regeneracji i przekazywaniu do ponownego użytkowania oraz obrocie nimi.
Wykonawca do wykonywania napraw sprzętu będzie używał części nowych, nigdy nie eksploatowanych, o jakości technicznej, co najmniej takiej samej jak zamontowane oryginalnie.
Usterki sprzętu i urządzeń Służby Żywnościowej: wymagające nieskomplikowanych, drobnych napraw, usuwane będą
w miejscu ich użytkowania tj. w obiektach służby żywnościowej 31.WOG Zgierz (z zachowaniem zasad systemu HACCP), wymagające specjalistycznych napraw przewożone będą, na koszt Wykonawcy, do naprawy w warsztacie.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w załączniku nr 1 a (Zadanie 1) i w załączniku nr 1 b (Zadanie 2)
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
02.02.2018 | 10:00
» Location
ul. Konstantynowska 85
Zgierz 95-100
Województwo: łódzkie
Polska
» Category assortment
- Equipment service and repair
» Buyer data
31 Wojskowy Oddział Gospodarczy
ul. Konstantynowska 85
Zgierz 95-100
Województwo: łódzkie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.