Zakwaterowanie, wyżywienie, transport oraz usługi dodatkowe dla uczestników uroczystości w Izraelu w dniach 11- 15 marca 2018 roku.
» Notice description
Przedmiotem zamówienia jest usługa zakwaterowania, wyżywienia, transportu oraz usług dodatkowych dla uczestników uroczystości w Izraelu w dniach 11- 15 marca 2018 roku. Delegacja w składzie 66 osób z Polski. 66-osobowa delegacja przybędzie samolotem specjalnym z Warszawy w dniu 11 marca 2018 r. na lotnisko w Tel-Awiwie (Port lotniczy Tel Awiw-Ben Gurion). Planowany odlot delegacji samolotem specjalnym w dniu 15 marca z lotniska w Tel-Awiwie (Port lotniczy Tel Awiw-Ben Gurion).
1. Transport w dniach 11-15 marca 2018 r. poprzez 2 autokary turystyczne, wysokopodłogowe, klimatyzowane, o pojemności od 36 do 50 osób, dla 66-osobowej delegacji - rok produkcji: nie starsze niż z 2012 r., z kierowcami znającymi, w stopniu komunikatywnym, j. angielski:
2. Zakwaterowanie
Zakwaterowanie dla 66 osobowej delegacji w hotelach o kategoryzacji nie mniejszej niż 4 gwiazdki według wymogów kategoryzacji hoteli obowiązującej w Polsce. Hotele powinny posiadać podjazdy dla wózków inwalidzkich do recepcji hotelu.
Zakwaterowanie w dniach:
- 11/12 i 12/13 marca 2018 r. - noclegi w Tyberiadzie (dwie doby hotelowe). Zakwaterowanie w jednym hotelu w 25 pokojach dwuosobowych i 16 pokojach jednoosobowych. Każdy pokój dwuosobowy wyposażony w dwa oddzielne łóżka jednoosobowe. W cenie wszystkich pokoi śniadanie w formie międzynarodowego bufetu śniadaniowego.
- 13/14 i 14/15 marca 2018 r. - noclegi w Jerozolimie(dwie doby hotelowe). Zakwaterowanie w 25 pokojach dwuosobowych i 16 pokojach jednoosobowych. Każdy pokój dwuosobowy wyposażony w dwa oddzielne łóżka jednoosobowe. W cenie wszystkich pokoi śniadanie w formie międzynarodowego bufetu śniadaniowego.
Wszystkie pokoje w dniach klimatyzowane i wyposażone w: łazienkę (prysznic/wanna, WC), klimatyzację, telefon, TV-sat, zestaw do przygotowania kawy i herbaty, suszarki do włosów, radio, sejf i mini bar (płatny). 24-godzinna recepcja, windy, bankomat, restauracja główna, bezpłatny bezprzewodowy internet w recepcji hotelu. Na terenie hotelu parking.
Zamawiający dopuszcza możliwość podzielenia delegacji na dwa hotele. W przypadku podziału delegacji na dwa hotele wykonawca zapewni hotele o tym samym standardzie dla obu części delegacji oraz podział delegacji w proporcjach w przybliżeniu 50/50.
3. Wyżywienie:
Kolacje:
W dniach 11, 12, 13, 14 marca 2018 r.: kolacja bufetowa dla 66 osób składająca się z bufetu zimnego, bufetu gorącego oraz bufetu ciast, deserów i owoców oraz wody gazowanej, wody niegazowanej, soków owocowych, kawy i wyboru herbat. Kolacje bufetowe w restauracjach hotelowych, w hotelach zakwaterowania dla 66 osób lub z wykorzystaniem pobliskiej infrastruktury gastronomicznej. Możliwość rozdzielenia delegacji zgodnie z zakwaterowaniem w przypadku bufetów kolacyjnych w hotelach zakwaterowania. Zaoferowana restauracja powinna być klimatyzowana.
Obiady:
Obiady serwowane w dniach 12, 13, 14 dla 66 osób, a w dniu 15 marca 2018 r. dla 80 osób. Obiady składające się z 3 dań, I i II danie oraz deser oraz napoje-kawa, herbata, soki, woda. I i II danie na ciepło. Zaoferowana restauracja powinna być klimatyzowana i udostępniona na wyłączność (na czas trwania obiadu w sytuacji spożywania obiadu poza hotelem zakwaterowania). Obsługa kelnerska winna spełniać wymóg estetycznego jednolitego ubioru.
Obiady:
a) w dniu 12 marca w restauracji w Banjas lub okolicy (brak możliwości rozdzielenia delegacji);
b) w dniu 13 marca w restauracji w okolicach Latrun/lub na trasie pomiędzy Latrun a Jerozolimą (brak możliwości rozdzielenia delegacji);
c) w dniu 14 marca w hotelu zakwaterowania w Jerozolimie lub w restauracji w Jerozolimie (brak możliwości rozdzielenia delegacji w przypadku restauracji poza hotelem);
d) w dniu 15 marca w hotelu zakwaterowania w Jerozolimie lub w restauracji w Jerozolimie (brak możliwości rozdzielenia delegacji w przypadku restauracji poza hotelem).
Inne usługi:
1. Zapewnienie biletów/innych opłat i uzgodnienie wstępu delegacji do miejsc zgodnie z programem;
2. Dostawa napojów chłodzących dla delegacji 66 osobowej – butelki o pojemności 0,5 l w ilości 2 litrów wody niegazowanej na osobę – 132 litry dziennie w dniach 12, 13, 14 marca oraz 1 litra wody niegazowanej na osobę - 66 litrów w dniach 11 i 15 marca 2018 r. Woda powinna się znajdować codziennie rano w lukach bagażowych pojazdów;
3. Zorganizowanie nagłośnienia w czasie obiadu w dniu 15.03.2018 r. Wykonawca powinien zapewnić minimum 2 mikrofony bezprzewodowe i dwa głośniki (o mocy wystarczającej do nagłośnienia sali wybranej przez wykonawcę) wraz z ciągłą obecnością na miejscu osoby do obsługi technicznej.
Informacje dodatkowe:
1. Wykonawca oferując usługę wyżywienia poza obiektami hotelowymi winien dokonać wyboru lokalu gastronomicznego posiadającego podjazdy do restauracji dla wózków inwalidzkich, w tym toalet dostępnych dla osób niepełnosprawnych poruszających się na wózkach inwalidzkich.
2. Wykonawca zapewni stałą, całodobową opiekę rezydenta (opiekuna) z biegłą znajomością języków polskiego i angielskiego (mile widziany język hebrajski).
3. Koszt ubezpieczenia członków delegacji ponosi Zamawiający.
4. Wykonawca ponosi wszelkie koszty wynikające z wykorzystania środków transportu (wyżywienie i zakwaterowanie kierowców, opłaty drogowe, opłaty parkingowe, zezwolenia na wjazd w teren z ograniczonym prawem ruchu autokarowego itp.).
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, która jest dostępna na stronie internetowej Zamawiającego.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
22.01.2018 | 09:00
» Location
ul. Wspólna 2/4
Warszawa 00926
Województwo: mazowieckie
Polska
» Category assortment
- Kitchen accessories
- Equipment service and repair
- Catering services
- Food services
- Hotels
- Commercial restaurant equipment
» Buyer data
Urząd do Spraw Kombatantów i Osób Represjonowanych
ul. Wspólna 2/4
Warszawa 00926
Województwo: mazowieckie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.