Świadczenie usługi żywienia pacjetów
» Notice description
Przedmiotem zamówienia jest :
a) przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardem żywienia obowiązującym w szpitalnictwie z uwzględnieniem możliwości realizacji odpowiednich diet oraz zapewnieniem odpowiedniego składu i kaloryczności posiłków w oparciu o system HACCP zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2015. 594) oraz stosownie do wykazu norm dziennych racji pokarmowych dla zakładów służby zdrowia opracowanych przez Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie,
b) dostarczenie posiłków do siedziby Zamawiającego,
c) dystrybucja przygotowanych posiłków na poszczególne oddziały,
d) dystrybucja schludnie podanych posiłków do pacjentów pod nadzorem pracownika Zamawiającego,
e) odbiór i utylizacja resztek pokarmowych,
f) zmywanie naczyń po posiłkach
Zamawiający udostępni odpłatnie wybranemu Wykonawcy pomieszczenie z mediami na podgrzanie posiłków, zmywalnie, szatnię dla pracowników Wykonawcy oraz pomieszczenia pod potrzeby magazynów wymaganych odrębnymi przepisami o łącznej pow. 40m².
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
17.10.2017 | 10:00
» Location
ul. Północna 42
Łódź 91425
Województwo: łódzkie
Polska
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych
ul. Północna 42
Łódź 91425
Województwo: łódzkie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.