Sukcesywne usługi przygotowywania i dostarczania posiłków na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Gdańskiego
» Notice description
Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne usługi przygotowywania i dostarczania posiłków, zwane dalej „usługą”, na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Gdańskiego.
Zamówienie obejmuje przygotowanie i dostawę posiłków wraz z zapewnieniem obsługi kelnerskiej na potrzeby Zamawiającego, w szczególności podczas organizowanych przez Zamawiającego wydarzeń takich jak np.: szkolenia, kursy, zjazdy, konferencje, imprezy okolicznościowe (jednodniowe i wielodniowe), spotkania i inne.
Pod pojęciem „sukcesywne usługi” należy rozumieć realizację zamówień etapami w miarę potrzeb Zamawiającego na podstawie indywidualnych zamówień składanych przez poszczególne jednostki organizacyjne Uniwersytetu Gdańskiego drogą elektroniczną (w wyjątkowych sytuacjach faxem).
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz jego ilości jednostkowe przedstawione są w formularzu przedmiotowo-cenowym - załącznik nr 1a do SIWZ.
Miejscem dostawy posiłków będą jednostki organizacyjne Uniwersytetu Gdańskiego na terenie Trójmiasta (Gdańsk, Sopot, Gdynia) jak i jednostki pozamiejscowe UG (Gdańsk – Górki Wschodnie, Borucino, Łączyno, Hel). Adresy i miejsca dostępne na stronie internetowej Zamawiającego www.ug.edu.pl - zgodnie ze strukturą organizacyjną Uniwersytetu Gdańskiego.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
16.10.2017 | 11:00
» Location
ul. Bażyńskiego 8
Gdańsk 80309
Województwo: pomorskie
Polska
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
Uniwersytet Gdański
ul. Bażyńskiego 8
Gdańsk 80309
Województwo: pomorskie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.