sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) polegających na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (zestawów), na potrzeby Wydziału Rozwoju Regionalnego Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego
» Notice description
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) polegających na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (zestawów), na potrzeby Wydziału Rozwoju Regionalnego Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego. Przedmiot zamówienia podzielony został na dwa Zakresy.
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (SOPZ) zawarty jest w Załączniku nr 3 do SIWZ/ Załączniku nr 1 do wzoru umowy – dla każdego Zakresu odrębnie.
3. Zamawiający wymaga, aby w miarę zaistnienia możliwości posiłki były serwowane w sposób dostępny dla wszystkich konsumentów w tym dla osób niepełnosprawnych. W przypadku zleceń zawierających obsługę kelnerską, personel powinien uwzględnić indywidualne potrzeby osób niepełnosprawnych.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
23.02.2017 | 12:00
» Location
ul. Ligonia 46
Katowice
śląskie
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
Województwo Śląskie
ul. Ligonia 46
Katowice
śląskie
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.