Dostawa artykułów spożywczych nr DZPUCK.262.075.2020

» Opis zapytania

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w podziale na 8 części:
część 1 – dostawa wędlin;
część 2 – dostawa art. sypkich i przypraw;
część 3 – dostawa mięsa wołowego i wieprzowego;
część 4 – dostawa nabiału i art. mleczarskich;
część 5 – dostawa warzyw i owoców świeżych;
część 6 – dostawa warzyw i owoców mrożonych;
część 7 – dostawa warzyw konserwowych;
część 8 – dostawa pieczywa.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

03.09.2020 | 09:00


» Lokalizacja

02-097 Warszawa


» Kategoria asortymentowa

  • Produkty gospodarki leśnej
  • Produkty łowiectwa
  • Ryby i pozostałe produkty rybołóstwa
  • Sprzęt związany z leśnictwem, łowiectwem i rybołóstwem
  • Usługi wspomagajace rybołóstwo
  • Usługi związane z leśnictwem
  • Usługi związane z łowiectwem
  • Płody rolne
  • Rośliny
  • Sprzęt związany z rolnictwem, sadownictwem, ogrodnictwem i hodowlą zwierząt
  • Usługi związane z rolnictwem, sadownictwem, ogrodnictwem i hodowlą
  • Zwierzęta żywe

» Dane nabywcy

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego
ul. Banacha 1A
02-097 Warszawa
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się