Powrót

Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe, wędliny

» Opis zapytania

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
Część I:
Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość

1



wieprzowina
151 130 00-3 Boczek świeży kg 20
Golonka kg 650
Golonka z kością kg 200
Karkówka b/k kg 2000
Kości wieprzowe kg 1000
Łopatka kg 2000
Mięso gulaszowe kg 200
Mięso mielone kg 400
Polędwiczki wieprzowe kg 30
Schab z/k kg 400
Schab b/k kg 1500
słonina kg 100
Szynka wieprzowa surowa b/k kg 1500
żeberka kg 200

Część II:
Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1

Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane
151 312 00-7 Boczek parzony kg 1200
Kości wędzone kg 700

Część III:
Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1

podroby
151 140 00-0 Żołądki wołowe krojone kg 300
Wątroba wieprzowa kg 200
Ozory wieprzowe kg 10

Część IV:


Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1

szynka
151 314 10-2 Szynka gotowana kg 250
Szynka wędzona kg 250

Część V:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość

1



Wędliny drobiowe
151 311 35-0 Filet z indyka kg 250
Polędwica drobiowa kg 300
Polędwica z majerankiem kg 200
Polędwica z warzywami kg 300
Szynka z indyka kg 250
Kurczak w galarecie kg 250
Żywiecka drobiowa kg 300
kg 450

Parówka drobiowa
Mielonka drobiowa Kg 200

Część VI:
Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1

Kaszanka i inne wędliny krwiste
151 314 10-2 Salceson czarny kg 150
kaszanka kg 150

Część VII:
Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość

1



wędliny
151 311 30-5 Jałowcowa kg 150
Kabanosy kg 100
Krakowska podsuszana kg 300
Mielonka prasowana kg 300
Mortadela kg 300
Parówka gruba kg 700
Parówka w folii kg 500
Śląska delikatesowa kg 500
Zwyczajna kg 1000


Część VIII:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość

1



wędliny
151 311 30-5 Golonka pieczona kg 50
Krotoszyńska parzona kg 200
Ogonówka parzona kg 250
Pieczeń chłopska kg 300
Polędwica sopocka kg 200
Polędwica wp. z majerankiem kg 200
Rolada boczkowa kg 200
Rolada schabowa kg 200
Sękacz kg 200
Szynka babuni kg 250
Szynka wiejska kg 200
Wędzonka wiejska kg 200

Część IX:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość

1



wędliny
151 311 30-5 Polska kg 200
Kiełbasa grillowa kg 500
Kiełbasa toruńska kg 400
Biała parzona kg 600

Część X:
Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Salami
151 312 30-6 Salami kg 300
Salami z papryka kg 100

Część XI:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość

1



wędliny
151 311 30-5 Kiełbasa słoikowa kg 150
Żywiecka kg 250
Metka kg 250
Salceson królewski kg 200
Mielonka konserwowa kg 200
Szynka konserwowa kg 400
Szynka w galarecie kg 200
Szynkowa wieprzowa kg 200
Łopatkowa kg 200




Część XII:


Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Pasztety
151 313 10-1 Pasztetowa wędzona kg 100
Pasztetowa z grzybami kg 100
Pasztetowa ze szczypiorkiem kg 100
Pasztet drobiowy zapiekany kg 200
Pasztetowa firmowa kg 250

Część XIII:
Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 wołowina
151 111 00-0 Wołowina b/k kg 50
Część XIV:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Kurczęta
151 12130-6 Korpusy z kurczaków kg 800
Skrzydełka z kurczaków kg 100
Udko z kurczaków kg 300
Udziec z kurczaka kg 300
Podudzie z kurczaka kg 300
Ćwiartka z kurczaka kg 3000
Filet z kurczaka kg 2500
Część XV:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Podroby drobiowe
151 131500-0 Udko kurczaka wędzone kg 50
Pierś z kurczaka wędzona kg 100
Część XVI:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Produkty drobiowe
151 111 00-0 Żołądki drobiowe kg 200
Wątroba drobiowa kg 200
Część XVII:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Konserwy i przetwory mięsne
151 31000-5 Konserwa mielonka kg 100
Konserwa mięsna kg 100
Pasztet porcjowany kg 100







Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej ODDZIAŁ ZAMIEJSCOWY ZWARTOWO

Część XVIII:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 wieprzowina
151 13000-3 Boczek świeży kg 5
Golonka wp. Kg 40
Karkówka b/k kg 300
Łopatka b/k kg 325
Mięso mielone kg 50
Polędwiczki wp. kg 5
Schab b/k kg 300
Słonina kg 15
Szynka b/k kg 450
Żeberka wp. kg 75




Część XIX:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Mięso suszone, wędzone lub marynowane
151 31200-7 Boczek wędzony kg 100
Polędwica wędzona kg 80
Baleron kg 100

Część XX:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 podroby
151 14000-0 Flaki wołowe kg 40
Watroba wp. kg 70

Część XXI:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 szynka
151 314 10-2 Szynka gotowana kg 100
Szynka wędzona kg 100


Część XXII:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 wędliny
151 31135-0 Baleron drobiowy kg 70
Mielonka drobiowa kg 20
Polędwica drobiowa kg 70
Pierś drobiowa kg 15
Śniadaniowa drobiowa kg 10
Szynka tostowa drobiowa kg 10
Rolada drobiowa kg 15
Kurczak w galarecie kg 20
Kurczak gotowany kg 15
Szynka drobiowa kg 15


Część XXIII:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Kaszanka i inne wędliny krwiste
151 31135-0 Salceson czarny kg 60
Salceson ozorowy kg 5
Krupnioki kg 5
Kaszanka kg 70

Część XXIV:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 wędliny
151 31135-0 Lanszmit kg 20
Metka kg 50
Mielonka wp. kg 15
Mortadela kg 85
Parówka cienka kg 30
Parówka hot-dog kg 170
Parówka serdelki kg 150

Część XXV:


Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 wędliny
151 31135-0 Kiełbasa śląska kg 200
Kiełbasa zwyczajna kg 135
Kiełbasa podwawelska kg 60
Kiełbasa toruńska kg 80
Kiełbasa grillowa kg 10
Kiełbaski śniadaniowe kg 50
Kabanosy kg 5
Kiełbasa biała parzona kg 200

Część XXVI:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 wędliny
151 31135-0 Salami kg 5
Krakowska parzona kg 100
Ogonówka kg 100
Rolada wp. kg 10
Szynka konserwowa prasowana kg 50
Szynka wp. w galarecie z warzywami kg 10
Szynkowa wp. kg 100
Zielonogórska wp. kg 10
Żywiecka wp. kg 100

Część XXVII:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Pasztety
151 313 10-1 Pasztetowa kg 70
Pasztet pieczony kg 20
Pasztetowa ( konserwa) kg 30

Część XXVIII:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 wołowina
151 111 00-0 Wołowina b/k kg 25

Część XXIX:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Konserwy i przetwory mięsne
151 31000-5 Konserwa wieprzowa kg 10

Część XXX:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Indyki
151 12120-3 Filet z indyka kg 75


Część XXXI:

Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Kurczęta
151 12130-6 Porcje rosołowe z kurcząt kg 230
Skrzydełka z kurczaków kg 5
Udka z kurczaka kg 30
Kurczaki kg 250
Bioderka z kurczaka kg 350
Pałki z kurczaka kg 5
Piersi z kurczaka kg 450

Część XXXII:
Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Nazwa własna oferowanego produktu Jedn.
miary Ilość
1 Produkty drobiowe
151 111 00-0 Żołądki drobiowe kg 50
Wątroba drobiowa kg 130


Złóż ofertę


» Termin składania ofert

22.07.2020 | 11:00


» Lokalizacja

Sucha 144
Lubiewo 89-526
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Mięso, drób, ryby i owoce morza

» Dane nabywcy

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
Sucha 144
Lubiewo 89-526
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się