Powrót

Dostawa artykułów mleczarskich i tłuszczy.

» Opis zapytania

Grupa 1:

1. ser twardy żółty – produkt seropodobny – 900 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15544000-3,Polska Norma: PN-68/A-86230
2. ser topiony ( 100 g ) – 780 kg (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: 15542200-1, Polska Norma: PN-66/A-86233
3. serek homogenizowany naturalny ( 125-150 g ) – 850 kg (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: 15551000-5, Polska Norma: PN-91/A-86300 - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 15 dni
4. ser twarogowy chudy ( w postaci kostek 200 g ) – 3 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15542100-0, Polska Norma: PN-91/A-86300 - minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 15 dni
5. jogurt naturalny ( 120-150 g ) – 915 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15551310-1, Polska Norma: PN-A-86061:2002- minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 15 dni
6. serek twarogowo-kanapkowy bez dodatku cukru ( 100-150 g ) - 370 kg nomenklatura CPV: 15545000-0, Polska Norma: PN-91/A-86300- minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 15 dni
7. serek ziarnisty ( 100-150 g ) - 400 kg nomenklatura CPV: 15545000-0, Polska Norma: PN-91/A-86300- minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 15 dni
8. serek typu fromage ( 100 g ) - 400 kg nomenklatura CPV: 15545000-0, Polska Norma: PN-91/A-86300- minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy - 15 dni

Gupa 2:

1. Olej roślinny – 1 900 l,( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 1 – 3 l), nomenklatura CPV: 15411100-3, PN-A-86908:2000
2. Margaryna do smarowania pieczywa ( zawartość tłuszczu min. 40 % ) – 14 700 kg,( ilość szacunkowa ) ( kostka 250 g), nomenklatura CPV: 15431100-9, PN-92/A-869

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

22.07.2020 | 11:00


» Lokalizacja

ul. Bydgoska 27
Koronowo 86-010
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Nabiał

» Dane nabywcy

Zakład Karny w Koronowie
ul. Bydgoska 27
Koronowo 86-010
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się