Dostawa sprzętu gastronomicznego oraz wyposażenia dla stołówek wojskowych i restauracji
» Opis zapytania
Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego oraz wyposażenia dla stołówek wojskowych i restauracji
DLA ZAD. 1: „Dostawa wyposażenia stołówek wojskowych i restauracji”
- drobnego sprzętu kuchennego typu sztućce, talerze, pojemniki oraz wyposażenia kuchennego m.in. chłodziarek, wózków, czajników.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach nr 3 i 3.1 do SIWZ.
DLA ZAD. 2: Dostawa pieców konwekcyjno-parowych, ciągów wydawczych oraz urządzeń gastronomicznych”
- pieców konwekcyjnych, ciągów wydawczych, ekspresu do kawy, stanowiska do szatkowania oraz szorowarki.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: nr 4 oraz od 4.1 do 4.6 do SIWZ
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
11.08.2020 | 09:00
» Lokalizacja
00-908 Warszawa
» Kategoria asortymentowa
- AGD Małe
- Akcesoria kuchenne
- Meble
- Pozostałe elementy wyposażenia pomieszczeń
» Dane nabywcy
Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego
Gen. Witolda Urbanowicza 2
00-908 Warszawa
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii AGD z ostatnich 10 dni.